SCool fest

Ne propustite Studentske dane sporta

SCool Fest

Studentski Zbor Sveučilišta U Zagrebu i Hrvatski akademski sportski savez predstavljaju dvodnevni "festival sporta" koji će se održati 26. i 27. svibnja.

Studentsko naselje Stjepan Radić postaje središte sporta u sklopu najvećeg studentskog događanja u centru Zagreba, SCool Festa.

Na Studentskim danima sporta očekuju vas razne sportske discipline za sve studente. U četvrtak 26. svibnja dođite na tradicionalni Sveučilišni futsal kup, nogomet tri na tri, odbojku na travi ili petoboj. Također, najavljena je demostracija i turnir u Goalballu, sportu namijenjenom slijepim osobama. Za malo manje aktivne sportaše pripremljen je turnir u FIFI.

Dan poslije, u petak 27. svibnja slijedi završnica nogometa tri na tri i odbojke na travi. Moći ćete uživati i u stolnom tenisu, najstarijoj poznatoj strateškoj igri na svijetu Go, trčanju po Savi, Goalballu te Unisportovim državnim sveučilišnim prvenstvima u košarci tri na tri i badmintonu.

Obrazac za prijavu volontera biti će objavljen u utorak 3. svibnja 2016., dok će prijave za sportove biti objavljene 6. svibnja na službenoj Facebook stranici. Više o SCool Festu i registraciji besplatnih ulaznica za zabavni dio festivala saznajte na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

scool fest 2017

Događanja u Studentskom centru

„Line up" ovogodišnjeg Scool Festa zadovoljit će najrazličitije glazbene ukuse

YAMS, TBF, Kuzma & Shaka Zulu, Crvena Jabuka i mnogi drugi izvođači pobrinut će se za vrhunsku zabavu trećeg izdanja SCool Festa. Festival će se održati 2. i 3. lipnja u Studentskom centru.

Koncert

Festival u Studentskom centru

Iznimno bogatom lineupu SCool Festa pridružuje se Detour; razgrabljeno preko 5000 besplatnih ulaznica

– Dosad je razgrabljeno preko 5000 ulaznica što nam pokazuje da smo i ove godine pripremili lineup koji udovoljava različitim ukusima. Sukladno ograničenom broju posjetitelja, a i dosadašnjim iskustvima, u danima koji prethode SCool Festu vladat će opća pomama za osiguravanjem upada u SC, stoga pozivamo studente da to učine već sada. – poručio je Nediljko Jerković.

Kuzma

SCool fest

VIDEO: Doktori puknuća zapalili dvorište SC-a

Dugo iščekivani spektakl u Studentskom centru sada je iza nas. Kuzma & Shaka Zulu i Ljetno kino izveli su koncerte koji će se dugo pamtiti.

Nogomet 3 na 3, osmina finala

Studentski dan sporta

FOTO: Nogomet i košarka 3 na 3 obilježili su sportski petak na Savi

U Studentskom domu Stjepan Radić petak je bio ispunjen sportom. U sklopu održavanja Studentskog dana sporta odigravale su se posljednje košarkaške i nogometne utakmice.

Radićevi dani, ulična košarka

Radićevi dani

Tradicionalni turnir u uličnoj košarci najbolje momčadi nagrađuje s 5000 kuna

U tijeku su prijave momčadi za sedmi po redu turnir u uličnoj košarci. Organizira ga Zagrebački klub hercegovačkih studenata u sklopu Radićevih dana i Scool festa.