Festival u SC-u

Objavljena satnica 5. SCool Festa; preostalo još samo 1000 besplatnih ulaznica

SCool fest, publika

Provjerite kada nastupaju TBF, Let3, Minea & I Bee ili netko drugi od vaših omiljenih ovogodišnjih izvođača SCool Festa, a onda brzo rezervirajte svoju besplatnu ulaznicu jer ih je otišlo već oko 9000.

Još nas samo malo dijeli do jubilarnog, 5. po redu izdanja SCool Festa koji će se ove godine održati u petak, 7. lipnja, i subotu, 8. lipnja. Nastupit će: TBF, LET3 & El Combo, Detour, Svemirko, Kukus, Petar Dundov, Minea & I Bee, Kuzma & Shaka Zulu, DJ Sasha Barthezz, DJ Indy i DJ Popov, a objavljen je i raspored njihovih nastupa.

Interesa za dvodnevno tulumarenje na open air koncertima u Studentskom centru i na after-partyjima u njegovoj unutrašnjosti ne manjka ni ove godine, o čemu govori činjenica da je rezervirano oko 9000 ulaznica. Još ih je samo 1000 raspoloživo, a oni koji ne žele propustiti središnje studentsko zabavno događanje u Zagrebu – svoj besplatan upad mogu osigurati na sljedećim poveznicama:

Podsjetimo, SCool Fest organiziraju – studenti, odnosno Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Studentskim centrom, a u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom. Sve se dodatne informacije nalaze na službenom Facebook eventuFacebook stranici te na Instagram profilu.

Komentari na članak

Vezani članci

MIchael Kiwanuka

OTP World Stage

Soul senzacija Michael Kiwanuka stiže na INmusic

Dvanaesto izdanje INmusic festivala za koje su već potvrđena prva dva vrhunska headlinera – Arcade Fire i Alt-J, održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na zagrebačkom jezeru Jarun.

How can I travel for free?

Povećavanje mobilnosti

Urbana mladež dokazuje da besplatno putovanje svijetom nije mit

Događajem pod nazivom "How can I travel for free?" tim istraživača besplatnog putovanja besplatno će podijeliti svoja iskustva sa zainteresiranima.

Rad na laptopu

Zabavno surfanje internetom

Nevjerojatno korisne internetske stranice koje će vam olakšati život

Naučite novi jezik, pronađite jeftini smještaj na putovanju, saznajte kako pružiti prvu pomoć i još mnogo više.

Film "Žuti mjesec"

Projekt „Kratke slike”

Besplatna projekcija triju filmova u MM centru uz razgovor s redateljem Jurićem

O snazi tišine u filmskom jeziku, kao i o mogućnosti slike da prenese ono neizrecivo, nakon projekcije filmova „Žuti mjesec“, „Bijela“ i „Nebo ispod Osijeka“, filmska kritičarka Višnja Vukašinović razgovara s redateljem Zvonimirom Jurićem.

SCool Fest

SCool Fest 2016

Počele prijave za Studentske dane sporta

Prijavite svoju ekipu za jedan od sportova koji će se održati na ovogodišnjem SCool Festu. Broj ekipa je ograničen, stoga požurite.