Nagradni natječaj

SCool Fest: Osvoji druženje s omiljenim izvođačima – sa sastavima Let3 i Kuzma & Shaka Zulu

Koncerti

Ako su Let3 ili Kuzma & Shaka Zulu tvoji omiljeni izvođači, sve što moraš napraviti za druženje s njima jest u rimovanim stihovima objasniti zašto baš ti to zaslužuješ.

Na Facebook stranici SCool Festa, koji se održava ovog petka i subote, 7. i 8. lipnja, raspisan je nagradni natječaj kojim te SCool Fest i ZABA vode na druženje sa sastavima Kuzma & Shaka Zulu i Let3. Ako i ti želiš provesti pola sata u festivalskoj večeri s jednim od njih, sve što moraš napraviti jest u rimovanim stihovima objasniti zašto baš ti to zaslužuješ i s kojim od njih. 

– Nagrađuje se po 5 komentara za svaku od večeri, prema odabiru Zabe i organizacijskog odbora SCool Festa. Nagradni natječaj traje do četvrtka, 6. lipnja 2019, u 20 sati, a pobjednici će se proglasiti na Facebook stranici SCool Festa u petak, 7. lipnja, u 14 sati. – stoji u spomenutoj objavi.

Podsjetimo, SCool Fest studentski je festival koji organiziraju Studentski zbor i Studentski centar u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom. Ulaz je potpuno besplatan, a ove godine nastupaju: Detour, TBF, LET3 & El Combo, Svemirko, Kukus, Petar Dundov, Minea & I Bee, Kuzma & Shaka Zulu, DJ Sasha Barthezz, DJ Indy, DJ Popov. 

Sve se dodatne informacije nalaze na službenom Facebook eventuFacebook stranici te na Instagram profilu.

Komentari na članak

Vezani članci

Supermjesec

Književno druženje

Otvara se novi pogled na Karakašev roman "Blue Moon"

Jednom mjesečno udruga iTHEom održava književna druženja u klubu Zona. Iduća tema je roman "Blue Moon".

Božićna vrećica

Humanitarna akcija

Studentska božićna palačinkijada pomaže djeci s ADHD-om

Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske organizira humanitarnu božićnu palančikijadu 11. prosinca. Sve prikupljene donacije namijenjene su Udruzi Buđenje.

SCool fest, publika

Festival u Studentskom centru

Minea & I Bee, Svemirko, DJ Sasha Barthezz – nova su najavljena imena SCool Festa; u tijeku rezervacija besplatnih ulaznica

Dosad najavljenim izvođačima SCool Festa – TBF-u, sastavu Let 3 & El Combo, Kukusu, Petru Dundovu, dvojcu Kuzma & Shaka Zulu – pridružuju se Minea & I Bee, Svemirko i DJ Sasha Barthezz.

Brucošijada FER, nagradni natječaj

Nagradni natječaj

Studentski.hr vodi četiri „partijanera" na Brucošijadu FER-a

Ako iz nekog razloga još niste osigurali svoje mjesto na fakultetskom plesnom podiju, još ima nade da si osigurate nezaboravnu subotu. Naime, Studentski.hr dijeli po dva upada dvjema osobama.

Karting za dvoje

Nagradni natječaj

Karting Arena Zagreb i Studentski.hr nagrađuju najluđe odgovore na pitanje što je ljubav!

Ususret Valentinovu pitajte svoje partnere, prijatelje ili članove obitelji što je za njih ljubav, a ako budu dovoljno ludi, njihovi će vas odgovori možda smjestiti u karting bolid i pružiti vam pravi adrenalinski užitak za Valentinovo. Igramo se do 13. veljače u ponoć.