Nagradni natječaj

SCool Fest: Osvoji druženje s omiljenim izvođačima – sa sastavima Let3 i Kuzma & Shaka Zulu

Koncerti

Ako su Let3 ili Kuzma & Shaka Zulu tvoji omiljeni izvođači, sve što moraš napraviti za druženje s njima jest u rimovanim stihovima objasniti zašto baš ti to zaslužuješ.

Na Facebook stranici SCool Festa, koji se održava ovog petka i subote, 7. i 8. lipnja, raspisan je nagradni natječaj kojim te SCool Fest i ZABA vode na druženje sa sastavima Kuzma & Shaka Zulu i Let3. Ako i ti želiš provesti pola sata u festivalskoj večeri s jednim od njih, sve što moraš napraviti jest u rimovanim stihovima objasniti zašto baš ti to zaslužuješ i s kojim od njih. 

– Nagrađuje se po 5 komentara za svaku od večeri, prema odabiru Zabe i organizacijskog odbora SCool Festa. Nagradni natječaj traje do četvrtka, 6. lipnja 2019, u 20 sati, a pobjednici će se proglasiti na Facebook stranici SCool Festa u petak, 7. lipnja, u 14 sati. – stoji u spomenutoj objavi.

Podsjetimo, SCool Fest studentski je festival koji organiziraju Studentski zbor i Studentski centar u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom. Ulaz je potpuno besplatan, a ove godine nastupaju: Detour, TBF, LET3 & El Combo, Svemirko, Kukus, Petar Dundov, Minea & I Bee, Kuzma & Shaka Zulu, DJ Sasha Barthezz, DJ Indy, DJ Popov. 

Sve se dodatne informacije nalaze na službenom Facebook eventuFacebook stranici te na Instagram profilu.

Komentari na članak

Vezani članci

Vlatko Štampar u Tvornici kulture, Bagadodo

Nagradni natječaj

Rasprodane obje večeri „Bolje polovice” Vlatka Štampara u Tvornici, ali mi vam poklanjamo dvije ulaznice

Do 21. listopada traje nagradni natječaj u čijem sklopu najkreativnijeg studenta nagrađujemo dvjema ulaznicama za rasprodani stand-up show Vlatka Štampara.

Koncert

Koncerti u Studentskom centru

Objavljen prvi val izvođača SCool Festa; ulaz i ove godine besplatan

Dosad najavljeni izvođači za novo izdanje SCool Festa jesu: skupina koja je započela kao standardni hip-hop/trip-hop sastav, a koja je s godinama razvila vlastiti glazbeni izričaj – legendarni TBF, trap skupina čiji broj sljedbenika raste munjevitom brzinom – KUKU$ te DJ o kojem se pisalo kao o sinonimu za glazbenog znalca među domaćim DJ-ima – Petar Dundov.

Hrvatska zastava

Manifestacija u sklopu SCool Festa

„Ostani u Hrvatskoj”, poručuje Studentski zbor

U dvodnevnom programu sačinjenom od predavanja, radionica i panel-rasprava, zagrebački Studentski zbor, s poduzetnicima, profesorima i studentima s bogatim iskustvom, poručuje svojim kolegama da trebaju ostati u Hrvatskoj te im otvara priliku da steknu dodatna znanja koja će im olakšati proces zapošljavanja.

Skijanje

Izlet u Sloveniju

Nagrada za položene ispite – „Studentsko PARTY SkiYanje”

Do najstrmije staze u Sloveniji studente vodi udruga Olympia. Dvodnevni izlet olakšat će ih za tek 490 kuna, a pobjednici nagradnog natječaja zabavljat će se potpuno besplatno.

Radionica kuhanja u sklopu siječanjskog Vege izazova

Udruga "Prijatelji životinja"

Radionica kuhanja u sklopu siječanjskog Vege izazova

Udruga "Prijatelji životinja" organizira radionicu kuhanja veganskog ručka. Svi zainteresirani mogu se priključiti zanimljivom Vege izazovu.