Festival u SC-u

Rezervirano 10 000 ulaznica za SCool Fest; organizatori dodali novih 500

SCool Fest: Publika2

Dodano je 500 ulaznica za zabavu koju će u petak prirediti Detour, TBF, Kumza & Shaka Zulu, Petar Dundov u DJ Sasha Barthezz te za subotu kada nastupaju Let3 & El Combo, Svemirko, Minea & I Bee, Kukus, DJ Indy i DJ Popov.

Sve je spremno za jubilarno, 5. izdanje SCool Festa koje počinje koncertom Detoura u Studentskom centru. Da se radi o festivalu koji ne želi propustiti nijedan zagrebački student, pokazuje činjenica da je svih 10 000 ulaznica, koliko ih je bilo raspoloživo, rezervirano! Organizatori su nekoliko sati prije početka odlučili ipak razveseliti one koji svoje mjesto na open air koncertima i after-partyjima nisu stigli rezervirati, stoga su pustili dodatnih 500 ulaznica, po 250 za svaku večer.

Posljednja je ovo, dakle, prilika za pridružiti se na zabavi koju će u petak prirediti Detour, TBF, Kumza & Shaka Zulu, Petar Dundov u DJ Sasha Barthezz te u subotu kada nastupaju Let3 & El Combo, Svemirko, Minea & I Bee, Kukus, DJ Indy i DJ Popov. Rezervacije se vrše u sustavu Entrio:

Podsjetimo, SCool Fest organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Studentskim centrom, a u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom. Sve se dodatne informacije nalaze na službenom Facebook eventuFacebook stranici te na Instagram profilu.

Komentari na članak

Vezani članci

Publika

Oproštaj uz pjesmu

Crvena jabuka i Pravila igre zatvorili SCool Fest

Od Radićevih dana koji su ponudili sport i zabavu u studentskom domu, preko edukativnog sajma Ostani u Hrvatskoj do koncerata u Studentskom centru, SCool Fest su doživile tisuće studenata kao odlično „punjenje baterija" za nadolazeće kolokvije i ispitne rokove.

Lovely Quincies

Talijanski nastupi

Mlada domaća nada Lovely Quinces niže koncerte po Italiji

Novi niz od šest talijanskih nastupa Lovely Quinces počinje 12. prosinca u Rimu, a paralelno s koncertnim aktivnostima radi na novom studijskom izdanju.

13 godina Dirty Beatza

Dirty Beatz slave 13 godina

Drum'n'bass rođendanski tulum na dva floora

Odličan line up obećava nezaboravnu večer.

Nogomet 3 na 3, osmina finala

Studentski dan sporta

FOTO: Nogomet i košarka 3 na 3 obilježili su sportski petak na Savi

U Studentskom domu Stjepan Radić petak je bio ispunjen sportom. U sklopu održavanja Studentskog dana sporta odigravale su se posljednje košarkaške i nogometne utakmice.

ništa

Studentska prehrana

Menza u Slavonskom Brodu bez objašnjenja ne radi ni tri tjedna nakon početka akademske godine

Treći je tjedan akademske godine, a menza u Slavonskom Brodu još ne radi. Unatoč nizu upita, nitko nam od nadležnih nije objasnio zbog kojeg razloga.