Festival u SC-u

Rezervirano 10 000 ulaznica za SCool Fest; organizatori dodali novih 500

SCool Fest: Publika2

Dodano je 500 ulaznica za zabavu koju će u petak prirediti Detour, TBF, Kumza & Shaka Zulu, Petar Dundov u DJ Sasha Barthezz te za subotu kada nastupaju Let3 & El Combo, Svemirko, Minea & I Bee, Kukus, DJ Indy i DJ Popov.

Sve je spremno za jubilarno, 5. izdanje SCool Festa koje počinje koncertom Detoura u Studentskom centru. Da se radi o festivalu koji ne želi propustiti nijedan zagrebački student, pokazuje činjenica da je svih 10 000 ulaznica, koliko ih je bilo raspoloživo, rezervirano! Organizatori su nekoliko sati prije početka odlučili ipak razveseliti one koji svoje mjesto na open air koncertima i after-partyjima nisu stigli rezervirati, stoga su pustili dodatnih 500 ulaznica, po 250 za svaku večer.

Posljednja je ovo, dakle, prilika za pridružiti se na zabavi koju će u petak prirediti Detour, TBF, Kumza & Shaka Zulu, Petar Dundov u DJ Sasha Barthezz te u subotu kada nastupaju Let3 & El Combo, Svemirko, Minea & I Bee, Kukus, DJ Indy i DJ Popov. Rezervacije se vrše u sustavu Entrio:

Podsjetimo, SCool Fest organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Studentskim centrom, a u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom. Sve se dodatne informacije nalaze na službenom Facebook eventuFacebook stranici te na Instagram profilu.

Komentari na članak

Vezani članci

Liburnia Jazz

Budnice i večernji koncerti

Vjerni hodočasnici stižu u Opatiju na Liburnia Jazz Festival

Uz jazz budnice i večernje koncerte na terasama hotela s pogledom na more te domaće i svjetske zvijezde jazza, festival će ove godine predstaviti i najnoviju liniju gitara u Yamaha Showroomu i dugoočekivani master workshop Elvisa Stanića.

Martin Gelić

Intervju s Martinom Gelićem, frontmenom grupe Gospodari noći

„Imati glas dramskog tenora i baviti se estradom je kao kad imaš Ferrari i voziš ga po Rumunjskoj – ne isplati se"

Student je Muzičke akademije u Zagrebu, a osim obavezama na fakultetu bavi se opernim i estradnim pjevanjem te kazalištem. U svojoj kratkoj glazbenoj karijeri već je surađivao sa Željkom Bebekom, a ciljevi su mu još veći. Martin Gelić mlada je nada hrvatske glazbene scene.

SCool Fest_3. val izvođača

Objavljen 3. val izvođača

„SCool Fest”: Zabranjeno Pušenje i Krešo Bengalka pridružuju se bogatom „lineup-u”

Na četvrto izdanje „SCool Festa” stižu nekadašnji sarajevski klinci i kroničar priča s ulice s desetljetnim stažem. Ulaz je, k tome, potpuno besplatan.

šetanje; izvor: https://unsplash.com/photos/iABe6FVJ3hU

Studentski dani zdravlja

Tajne zdravog života kriju se u SC-u

Na samom početku akademske godine Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Međunarodna udruga studenata medicine odlučili su na interaktivan način educirati studente o mnogim aspektima zdravlja i važnosti stjecanja zdravih navika.

Svjetski kongres saksofonista

Glazbeno događanje

Preko 20 nastupa samo na Muzičkoj akademiji prvog dana Svjetskog kongresa saksofonista

Tijekom prvog dana dana Svjetskog kongresa saksofonista održani su brojni koncerti i glazbene aktivnosti, a samo u dvoranama Muzičke akademije održano je preko dvadeset nastupa i koncerata. Najveću pozornost plijenio je koncert Yamaha Time, japanskog dua koji čine Nobuya Sugawa na saksofonu i Minako Koyanagi na klaviru.