Festival u SC-u

Rezervirano 10 000 ulaznica za SCool Fest; organizatori dodali novih 500

SCool Fest: Publika2

Dodano je 500 ulaznica za zabavu koju će u petak prirediti Detour, TBF, Kumza & Shaka Zulu, Petar Dundov u DJ Sasha Barthezz te za subotu kada nastupaju Let3 & El Combo, Svemirko, Minea & I Bee, Kukus, DJ Indy i DJ Popov.

Sve je spremno za jubilarno, 5. izdanje SCool Festa koje počinje koncertom Detoura u Studentskom centru. Da se radi o festivalu koji ne želi propustiti nijedan zagrebački student, pokazuje činjenica da je svih 10 000 ulaznica, koliko ih je bilo raspoloživo, rezervirano! Organizatori su nekoliko sati prije početka odlučili ipak razveseliti one koji svoje mjesto na open air koncertima i after-partyjima nisu stigli rezervirati, stoga su pustili dodatnih 500 ulaznica, po 250 za svaku večer.

Posljednja je ovo, dakle, prilika za pridružiti se na zabavi koju će u petak prirediti Detour, TBF, Kumza & Shaka Zulu, Petar Dundov u DJ Sasha Barthezz te u subotu kada nastupaju Let3 & El Combo, Svemirko, Minea & I Bee, Kukus, DJ Indy i DJ Popov. Rezervacije se vrše u sustavu Entrio:

Podsjetimo, SCool Fest organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Studentskim centrom, a u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom. Sve se dodatne informacije nalaze na službenom Facebook eventuFacebook stranici te na Instagram profilu.

Komentari na članak

Vezani članci

Elemental

Koncerti u Tvornici Kulture

„XOXO”: Netipični nastupi 20-godišnjeg Elementala

Za vrhunac slavljeničke godine Elemental se vraća u Tvornicu Kulture na dvije posebne večeri u kojima će podijeliti svoj prebogati katalog s brojnim fanovima.

Red u Studentskom

Štrajk djelatnika Studentskog centra

Menze u Studentskom centru će u utorak ipak raditi

Unatoč štrajku zaposlenika zagrebačkog Studentskog centra, radnici ne žele ići na štetu studentima.

SCool fest, publika

Festival u Studentskom centru

Minea & I Bee, Svemirko, DJ Sasha Barthezz – nova su najavljena imena SCool Festa; u tijeku rezervacija besplatnih ulaznica

Dosad najavljenim izvođačima SCool Festa – TBF-u, sastavu Let 3 & El Combo, Kukusu, Petru Dundovu, dvojcu Kuzma & Shaka Zulu – pridružuju se Minea & I Bee, Svemirko i DJ Sasha Barthezz.

Sveučilišna brucošijada, stara fotka

Tulum u Studentskom centru

Studentski zbor priprema 5. izdanje Sveučilišne brucošijade

Peto izdanje Sveučilišne brucošijade održat će se 27. listopada. Ovaj je tulum svojevrsna dobrodošlica novim studentima, ali namijenjen je i starijim studentima svih sastavnica zagrebačkog Sveučilišta.

SCZG dvorište

Uoči praznika

Izmijenjeno radno vrijeme zagrebačkog SC-a, menzi i Student servisa

Zbog dvaju praznika zagrebački Studentski centar radi po izmijenjenom rasporedu sve do utorka, 26. lipnja.