LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncerti u Tvornici Kulture

„XOXO”: Netipični nastupi 20-godišnjeg Elementala

Za vrhunac slavljeničke godine Elemental se vraća u Tvornicu Kulture na dvije posebne večeri u kojima će podijeliti svoj prebogati katalog s brojnim fanovima.

Za vrhunac slavljeničke godine Elemental se vraća u Tvornicu Kulture na dvije posebne večeri u kojima će podijeliti svoj prebogati katalog s brojnim fanovima.

Bend Elemental u 2018. godini slavi 20 godina postojanja, a za svoje je poklonike pripremio niz iznenađenja koje će im kroz godinu predstaviti. Vrhunac slavlja dogodit će se 14. i 15. prosinca u Tvornici kulture, kada je dvodnevni spektakl XOXO grupa zamislila u netipičnoj izvedbi. 

Na prvi dan, pod nazivom Naš koncert, pripremit će listu pjesama kojom želi zaokružiti svoju dugogodišnju karijeru. Za drugi će pak dan, za nastup nazvan Vaš koncert, publika biti ta koja slaže listu pjesama koje su obilježile njihova dva desetljeća s bendom.

Od 1998. do danas Elemental je objavio 7 albuma, a posljednji od njih, dvostruko izdanje Tijelo, izdaje za svoju vlastitu diskografsku kuću 383 Records. U 20 godina njegovi su članovi stvorili više od 120 pjesama, od čega njih 32 čine službeni singlovi, uključujući i najbolju pjesmu 2016. – Goli i bosi. Iste godine grupa je odsvirala najveći samostalni koncert u rasprodanoj maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova te nastupila pred najbrojnijom publikom od 40 000 ljudi u Beogradu. Za vrhunac slavljeničke godine Elemental se vraća u Tvornicu Kulture na dvije posebne večeri u kojima će podijeliti svoj prebogati katalog s brojnim fanovima.

Ulaznice su u prodaji od 14. lipnja, a u ponudi će se naći jednodnevne i dvodnevne ulaznice. Cijena jednodnevnih iznosi 60 kn do 26. kolovoza, 70 kn do 13. prosinca te 90 kn na sam dan pojedinog nastupa. U prvom, ljetnom early bird-rangu cijene može se kupiti i dvodnevna ulaznica za 95 kn, i to u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shopu (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online.

FOTO: LAA