LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Arrivin nagradni natječaj

Videoisječkom svojega treninga osvoji bogate nagrade poput iPhonea 11 i autobusnih karata

Do 16. studenog u 12:00 otvoren je natječaj kojim Arriva nagrađuje najoriginalnije i najkreativnije videoisječke s treninga objavljene na Instagramu.

Do 16. studenog u 12:00 otvoren je natječaj kojim Arriva nagrađuje najoriginalnije i najkreativnije videoisječke s treninga objavljene na Instagramu.

Arriva Hrvatska pokrenula je nagradni natječaj pod nazivom S Arrivom se pokreni i na zdrav život okreni. S Kaubojima te poziva da kreneš trenirati i da snimiš dio svojega treninga jer najkreativnije i najoriginalnije snimke očekuju bogate nagrade. 

Nagrade su: 
  • 1 x mobitel iPhone 11
  • 1 x godišnja pretplata na MAXtv To Go Osnovni + maxsportplus + HBO + Pickbox 
  • 5 x povratnih karti na postojećim tuzemnim linijama Arrive Hrvatska s poklon paketom iznenađenja.
Postupak sudjelovanja vrlo je jednostavan. Potrebno je, naime, pratiti službeni Instagram profil Arrive Hrvatska @arriva.croatia, objaviti na vlastitim Instagram profilima barem jedan autorski videoisječak svojeg treninga uz hashtag #NaZdravŽivotOkreni i uz označavanje @arriva.croatia te ostaviti svoj profil javnim za vrijeme trajanja natječaja.

Moguće je objaviti neograničen broj videouradaka, i to do 16. studenog u 12:00. Pravila natječaja dostupna su na poveznici
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎉🎁Studentski nagradni NATJEČAJ "S Arrivom se pokreni i na zdrav život okreni"🎉🎁 Odazovi se pozivu Kauboja i kreni trenirati s nama jer možeš osvojiti ful dobre nagrade. Pazi sad ovo, ali nemoj pasti u nesvijest: 💥1 x mobitel iPhone 11📲🤩 💥1 x godišnja pretplata na MAXtv To Go Osnovni + maxsportplus + HBO + Pickbox 📺 ili 💥5 x povratnih karti na postojećim tuzemnim linijama Arrive Hrvatska s poklon paketom iznenađenja.😎🚌 Želiš se odmah uključiti, ali ne znaš kako sudjelovati u natječaju? Sve što trebaš učiniti je: 1️⃣ Pratiti službeni Instagram profil Arrive Hrvatska @arriva.croatia 2️⃣ Objaviti na vlastitim Instagram profilima barem jedan autorski videoisječak svojeg treninga uz hashtag #NaZdravŽivotOkreni i uz označavanje @arriva.croatia. 3️⃣ Držati svoj profil javnim za vrijeme trajanja natječaja. Možeš objaviti neograničen broj video uradaka. Nagrađujemo najkreativnije i najoriginalnije, a natječaj traje do 16.11.! Pravila natječaja saznaj na linku u opisu profila. #arrivahrvatska #nagradninatječaj #nagradninatjecaj #contest #contestalert #crohandball #iznadsvihhrvatska

Objavu dijeli Arriva Croatia (@arriva.croatia)

FOTO: PIXABAY