LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava u izolaciji

VIDEO: studenti na Savi urnebesno krate svoje dane

Ako ni vi ne znate kako ubiti dosadu u izolaciji, bacite pogled na video koji su snimili studenti koji i za vrijeme blagdana borave u studentskom domu.

Ako ni vi ne znate kako ubiti dosadu u izolaciji, bacite pogled na video koji su snimili studenti koji i za vrijeme blagdana borave u studentskom domu.

Studenti smješteni u SD-u Stjepan Radić odlučili su se maksimalno zabaviti tijekom boravka ondje. Dok su svi drugi u svojim kućama, oni su osmislili video kojim će pokazati kako se ubija dosada u studentskom domu i kojim će nasmijati mnoge, a uz to se pridržavaju propisanog razmaka!

– S obzirom na to da nas trenutna situacija zadržava u istom paviljonu u Studentskom domu Stjepan Radić, tražimo nove načine da kratimo vrijeme u pauzama kad nemamo obaveza za faks ili posao. Kako vrijeme ide, dani postaju duži i dosadniji, a mi moramo jedni druge gledati svaki dan pa smo se odlučili pozabaviti ovim videom. Vidjeli smo novi trend na TikToku i tu smo dobili ideju da napravimo neki svoj video gdje ćemo se zezati na svoj račun. Sve je u videu karikirano i u svrhu zabave. Želimo poručiti svima da zadrže pozitivu i vedar duh u ovim vremenima! – otkrila nam je Doris Barić,  jedna od kreatorica videa.

Odaberi svojeg borca: student digitalnog marketinga, student geodezije, studentica biotehnologije, građevine ili matematike – ti odluči! Obrati pažnju na njihove vještine i pobrini se da si odabrao karakter koji najviše odgovara tvojim preferencijama.
 
FOTO: SZZG