LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
YouTube show

VIDEO: Shamso 69 iz benda Brkovi popio bombicu pelina i raspričao se u novoj epizodi Tronošca

Doznajte kako se Shamso 69, odnosno Vedran Pehar iz Brkova snašao prilikom odgovaranja na leksikon-pitanja i suluda hipotetska pitanja u četvrtoj epizodi novog YouTube showa „Tronožac”.

Doznajte kako se Shamso 69, odnosno Vedran Pehar iz Brkova snašao prilikom odgovaranja na leksikon-pitanja i suluda hipotetska pitanja u četvrtoj epizodi novog YouTube showa „Tronožac”.

Shamso 69, odnosno Vedran Pehar iz Brkova popio je s voditeljicom bombicu ljekovitog napitka od pelina i uljepšao četvrtu epizodu YouTube showa Tronožac. Kao i u svakoj epizodi tako i u ovoj pitanja nisu bila previše pametna, ali pristao je na pravila igre i dao prezabavne odgovore.

Pitanja su se pretežito vrtjela oko alkohola. Ipak je to intervju s frontmenom punk/folk/wellness benda kojem je draže s frendovima piti rujno vino, nego... znamo kako ide ostatak pjesme. 

Kako se show Tronožac sastoji od hipotetskih i leksikon-pitanja, voditeljica Ivona Lenard pitala je Shamsu kako bi izgledala njegova birtija iz snova jer, budimo realni, tko od nas nije maštao o tome da otvori svoj kafić?

– Zamišljam to kao birtiju u kojoj je stalo vrijeme, da budu karirani stolnjaci, da pišu stihovi po zidovima, da ekipa dolazi. Sve je to lijepo i krasno, ali tko bi to vodio? Kažu neki moji prijatelji koji imaju te lokale da gazda uvijek mora biti u birtiji. Ako nema gazde, sve se raspada. Konobari kradu, otimaju, nemam pojma što sve rade i nastane totalni kaos, gosti počinju razbijati, nema reda, nema ničega, onda ti to znači da postaneš alkos teški jer ti si stalno tamo i stalno moraš okrenuti rundu. – mudro je zaključio Shamso.

Da ne bi bilo da se pričalo samo o alkoholu, otkrio je kako bi izgledao njegov imaginarni postpandemijski festival koji bi organizirao za hrvatsku dijasporu u Irskoj, gdje Brkovi često nastupaju.

– Zvao bih prvo Turbonegro, Danziga, to dvoje sigurno, i onda bih napravio totalni paradoks i zvao bih neke narodnjake, totalno bih sve pomiješao da se svima zgadi, ali da svima bude super. –  otkrio je Shamso, kojeg su zbog plave fudbalerke često uspoređivali s Tigerom Kingom, zbog čega mu je voditeljica nadjenula novo ime Shamso Exotic.

Gost i voditeljica dotaknuli su se i teške filozofije, pa je tako Shamso opisao svoju viziju raja i pakla. 

– Raj bi izgledao kao Brijuni, a u paklu bi stalno svirala aktualna lista hrvatskih top-40. – izjavio je balkanski Tiger King bez tigrova.

Kako biste doznali o čemu se još pričalo, pogledajte četvrtu epizodu showa Tronožac

U slučaju da niste čuli za (anti)show Tronožac, riječ je o novom YouTube kanalu na kojem možete gledati intervjue s glazbenicima. O.K., na prvu ne zvuči nimalo inovativno, ali čim kliknete na neku od epizoda, bit će vam jasno da su u ovome showu sve, ali samo ne suhoparni i predvidljivi. Predvidljivost se ubija pitanjima koja su kombinacija leksikon-pitanja te suludih hipotetskih pitanja kakva se ne očekuju iz usta trijezne osobe. 

Pored toga, u ovim intervjuima nećete naletjeti na pitanja poput kada će idući koncert ili Što te inspiriralo za novi album. Servisne informacije autorice showa prepuštaju drugima – njima je bitnije iz glazbenika izvući što više zafrkancije koja svima uvijek dobro dođe. Ludim pitanjima show Tronožac nudi platformu na kojoj se glazbenici mogu zabaviti te predstaviti u drugačijem svjetlu. 

Dok se svi i dalje prilagođavamo novom normalnom u doba pandemije te iščekujemo povratak koliko-toliko starog normalnog, voditeljica i producentica Tronošca Ivona Lenard te videografkinja Ana Paić za dobro raspoloženje preporučuju ovaj kanal koji nudi novo nenormalno. 

FOTO: TRONOŽAC / PR FOTO