LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pomoć siromašnoj djeci

VIDEO: Mladen Bodalec u kampanji Love to live. Live to love.

Mladen Bodalec poziva sve one koji imaju više nego što im je potrebno da podijele s onima koji nemaju ni osnovno.

Mladen Bodalec poziva sve one koji imaju više nego što im je potrebno da podijele s onima koji nemaju ni osnovno.

U tijeku je kampanja naziva Love to live. Live to love. kojom Marijini obroci pozivaju sve ljude da čine dobra djela i žive život ispunjen ljubavlju. Mladen Bodalec, ističu, prepoznao je tu viziju – podupire ovu organizaciju punih 8 godina, a sada se pridružio i novoj kampanji.

Poziva, naime, sve one koji imaju više nego što im je potrebno da podijele s onima koji nemaju ni osnovno. Kako se našao u Info-centru Marijinih obroka i o čemu se točno radi, moguće je saznati u videu u nastavku.

– Iako su zbog pandemije neke škole još uvijek zatvorene, Marijini obroci nastavljaju ispunjavati svoje obećanje svakodnevnog obroka za više od 1,6 milijuna djece koja se oslanjaju na njihov program prehrane te i dalje nastoje doprijeti do sljedećeg djeteta koje čeka svoj obrok. Budući da više od 60 milijuna djece koja su sada u osnovnoškolskoj dobi ne ide u školu zbog siromaštva, rad ove organizacije zapravo tek započinje – napominju iz organizacije.

Marijini obroci, podsjetimo, međunarodna su humanitarna organizacija koja u najsiromašnijim zemljama svijeta omogućava djeci hranjivi obrok na mjestu njihova obrazovanja.

Foto: Marijini obroci
FOTO: MARIJINI OBROCI