LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
YouTube show

VIDEO: Lu Jakelić u Tronošcu o realityjima, influencerima, reinkarnaciji, Severini i Rozgi

U petoj epizodi Tronošca gostovala je Lu Jakelić i dala svoje odgovore na niz leksikon-pitanja i hipotetskih pitanja kakva se mogu čuti samo u ovom YouTube showu.

U petoj epizodi Tronošca gostovala je Lu Jakelić i dala svoje odgovore na niz leksikon-pitanja i hipotetskih pitanja kakva se mogu čuti samo u ovom YouTube showu.

Lu Jakelić bila je peta gošća Tronošca, a na tronožac je sjela nakon što su to učinili Davor Gobac, Svemirko, Pocket Palma i Shamso 69 iz Brkova.
– Pristala je na pravila igre Tronožac showa i odgovorila na blago sumanuta pitanja koja su zaštitni znak ove emisije. – ističu autorice showa.
Budući da je glazbenica zablistala u showu Tvoje lice zvuči poznato, jedno od pitanja bilo je vezano uz reality show. Voditeljica Ivona Lenard pitala ju je kakav bi ona osmislila da ima beskrajno mnogo para. 
– Imam jednu ideju, ali nije uopće ono što smo navikli gledati u reality showovima, a to je da se zaglupljuje ljudska vrsta i da se svi samo sramote. Ja bih vrlo rado voljela vidjeti, ne mora nužno biti reality show, emisiju nekog tipa u koju se mogu prijaviti mladi autori koji bi onda svirali vlastite pjesme i prolazili kroz krugove, ovisno o tome koliko je pjesma, produkcija, ovisno o tome čime se bave, dobra u muzičkom smislu i da se javnost obrazuje o količini ljudi koja stvara na ovom prostoru. – odgovorila je.
Dotaknula se i influencera i youtubera:
– Dosta mi je draga Debela Barbara. Ima stvarno super kanal i radi to na razini svjetskih vlogera, youtubera i progovara ekšli o važnim temama, a ne samo o tome gledajte što sam dobila od sponzoriranih objava i PR-paketa.
Otkrila je tko joj je guilty pleasure
– On mi je guilty pleasure zato jer je on dosta mlađi od mene – Marko Vuletić. Znači ima svoj merge, htjela sam si naručiti njegovu hoodicu na kojoj piše nije dobro i realno to možeš koristiti za sve ako živiš u Hrvatskoj. Jako je smiješan i malo seljast, ali u ovom je slučaju to kompliment.
Navedeno je samo djelić izrečenog u toj epizodi Tronošca.
– Bilo je tu svega – otkrila je kako bi napravila promotivni spot Đurđevca u kojem bi imala deve, u što bi se reinkarnirala, je li joj draža Severina ili Jelena Rozga i još mnogo toga. Naravno, nije otkrila ništa previše pametnog o sebi, no zato je otkrila razne informacije o sebi koje nije imala priliku još otkriti drugima jer rijetki postavljaju balava pitanja kakva se pronalaze u Tronožac showu. Osim što je otkrila zanimljive stvari o sebi, dobro se i zabavila, što je i ideja emisije koja nudi relaksaciju od predvidljivih pitanja. – kažu autorice showa.
Tronožac (anti)show, podsjetimo, novi je YouTube kanal na kojem je moguće pogledati intervjue s glazbenicima.

– Ok, na prvu ne zvuči nimalo inovativno, ali čim kliknete na neki od intervjua, bit će vam jasno da su ovi intervjui sve, ali samo ne suhoparni i predvidljivi. Predvidljivost se ubija pitanjima koji su kombinacija leksikon-pitanja te suludih hipotetskih pitanja kakva ne očekuješ iz usta trijezne osobe. Pored toga, u ovim intervjuima nećete naletjeti na pitanja poput kada će idući koncert ili što te inspiriralo za novi album. Servisne informacije prepuštamo drugima, nama je bitnije iz muzičara izvući čim više zezancije koja svima uvijek dobro dođe. Ludim pitanjima Tronožac show nudi platformu na kojoj se muzičari mogu zabaviti te predstaviti u drugačijem svjetlu. – pojašnjavaju autorice.

Dok se svi i dalje prilagođavamo novom normalnom u doba pandemije te iščekujemo povratak koliko-toliko starog normalnog, voditeljica i producentica Tronošca Ivona Lenard te videografkinja Ana Paić za dobro raspoloženje preporučuju Tronožac show koji, kažu, nudi novo nenormalno. 

FOTO: PR FOTO