LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Duhovna glazba

VIDEO: Duhovnik splitskih studenta potpisuje produkciju još jednog spota – „Srce srca mog”

– U spotu su prikazane obične životne situacije jedne cure koja radosno živi svoju vjeru s ljubavlju pomažući drugima, imajući na umu da Njemu pripada i da sve radi na Njegovu slavu. – ističu iz Ureda za pastoral mladih SMN-a.

– U spotu su prikazane obične životne situacije jedne cure koja radosno živi svoju vjeru s ljubavlju pomažući drugima, imajući na umu da Njemu pripada i da sve radi na Njegovu slavu. – ističu iz Ureda za pastoral mladih SMN-a.

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji s Valerijom Fabris snimio je novi videospot s pjesmom Srce srca mog, čiju produkciju potpisuje predstojnik Ureda i duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu dr. don Mihael Mišo Prović.
– Valerija Fabris članica je Gospel zbora Sunce od 2018. godine. Prije toga više od 10 godina pjevala je u mješovitom zboru u crkvi sv. Nikole Tavelića u zagrebačkoj Kustošiji pod vodstvom dirigentice Terezije Babić. Nastupala je na nekoliko duhovnih festivala. – ističu iz Ureda za pastoral mladih SMN-a
Kažu da je za tekst i glazbu pjesme zaslužna Vesna Žagar, a da je aranžman djelo Antonija Tkaleca. Ideju spota osmislila je Ružica Gabelica, dok je za režiju i montažu zaslužan Marin Gabelica uz snimateljsku podršku Deana Bubića. U spotu je sudjelovala pjevačica Valerija Fabris, a glavnu glumačku ulogu utjelovila je Ivana Banović. Sporedne uloge pripale su Jakovu Toliću, Eni Caktaš, Maši Caktaš, Duji Gali, Stjepanu Žeravici, Josipi Krželj i Ružici Gabelici. 
 
Pojašnjavaju i što spot predstavlja:

– U spotu su prikazane obične životne situacije jedne cure koja radosno živi svoju vjeru s ljubavlju pomažući drugima, imajući na umu da Njemu pripada i da sve radi na Njegovu slavu. Od svih tih ljudi prima potvrdu u obliku srca da ide pravim putem. I taj je put veseli. Međutim, na ogrlici joj stoje privjesci vjere i ufanja, a nedostaje joj upravo ljubav, bez obzira na to što ju svima pruža. Na kraju prima tu ljubav od svojih prijatelja koji su uvijek tu za nju poručujući joj na simboličan način da nikad nije sama. Kao što refren kaže: Ti svjetlost si što vodi me, vjera, ljubav, ufanje..., tako ju ogrlica simbolično podsjeća da za Njega živi i svakodnevno Mu posvećuje sve što radi. 

Dodaju i da su zahvalni obitelji Caktaš na ustupljenom prostoru.

Video se snimao u Ninu i Splitu, a moguće ga je pogledati u nastavku. 

FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE