LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival u Umagu

Večeras ključa laguna Sea Star festivala uz Svena Vätha i Ninu Kraviz!

Večeras će punom parom raditi svih deset festivalskih pozornica i zona Sea Star festivala na koji su stigle tisuće posjetitelja iz cijele Europe.

Večeras će punom parom raditi svih deset festivalskih pozornica i zona Sea Star festivala na koji su stigle tisuće posjetitelja iz cijele Europe.

Tisuće posjetitelja iz svih zemalja regije i cijele Europe stigli su u suncem okupani Umag koji će ovog vikenda ugostiti treći po redu Sea Star festival! Zagrijavanje u laguni Stella Maris počelo je još sinoć na tri festivalske pozornice – Silent Octopus, Electric Waves i Beach Grooves, gdje su prve ljubitelje dobrog provoda dočekali San Suono, Marin Biočić, Bronski, Marcel, Indy i Mr. Fanatik.

Večeras će punom parom raditi svih deset festivalskih pozornica i zona, a na Addiko Tesla Stage stižu apsolutna liderica modernog elektronskog zvuka Nina Kraviz, techno otac, veliki i neponovljivi Sven Väth te britanska trap-jazz senzacija IAMDDB koju je moćni BBC pozicionirao na listu izvođača čiji je zvuk obilježio prethodnu godinu. Tu je i DJ-zvijezda nove generacije Ilario Alicante i regionalni trap asevi – najtraženiji hip-hop čovik regije Vojko V, megapopularni novosadski trap guru Fox i trap gospodari Zagreba High5. Bit će užareno i na drugoj najvećoj pozornici festivala, Nautilus Areni, koja će u suradnji s Dritom predstaviti dvojac Krankšvester bez čijih je hitova nemoguće zamisliti festivalsko ludilo, zatim možda i najveće osvježenje domaće trap scene Hazze, mlade zagrebačke snage iz trap grupe Buntai i jednog od najcjenjenijih underground hip-hop izvođača domaće scene – Smoke Mardeljano, koji će dovesti lagunu do točke usijanja! Na Nautilus Arenu večeras dolaze i Indy, Young Ile Sosa & Hourglass, Tikach i Young Leo, na savršen klupski party na Electric Waves stižu Bronski, Marcel, Marin Biočić, Amor i San Suono, a usijani podij čeka posjetitelje i na Exotic Laguni, Silent Octopus i Beach Grooves.

Dnevne ulaznice od danas su dostupne samo na vratima festivala po cijeni od 199 kn, a u ponudi su i festivalske ulaznice od 350 kn, dnevna VIP Gold po 400 kn i festivalski VIP Gold po 750 kn.

U subotu, 25. svibnja, Addiko Tesla pozornica donosi najveću hip hop grupu u povijesti – mitski Wu-Tang Clan, sjajan regionalni trojac Bajaga & Instruktori, Hladno pivo i grupu Nola te jednog od vodećih globalnih hit-mejkera Mahmuta Orhana uz regionalnu podršku Lady Lee i Phat Phillieja. Program na Nautilus Areni, složen u suradnji s Klubskom scenom, donosi izuzetnu techno postavu koju čine Marko Nastić, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique dok Bronski, Marin Biočić, Amor, Marcel i San Suono drže Electric Waves scenu. Komercijalnim Beach Grooves stageom upravljat će Mr. Fanatik, Indy i Viktor, Silent Octopusom Kiki B, Sin i Young Leo, a Exotic Lagunom Tito, Jovan M, DJ Sesha, Gatto i domaćin Choma.

Kraj trećeg Sea Stara obilježit će se na poseban način. Program u Stella Marisu započet će u nedjeljnim jutarnjim afterpartyjem odmah nakon kraja subotnjih nastupa, u režiji Electric Waves DJ-a i trajat će do podneva. Izvrstan dodatni sadržaj odvija se u više od 70 vinarija diljem Istre u kojima se obilježava Dan otvorenih vinskih podruma

FOTO: SEA STAR FESTIVAL