LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Repertoar Studija smijeha

Urnebesni nastupi stand-up komičara ovog tjedna

Ovog tjedna je zagrebački Studio smijeha pripremio pregršt zabavnih nastupa. Odaberite koju ćete večer uživati u vrhunskoj stand-up komediji.

Ovog tjedna je zagrebački Studio smijeha pripremio pregršt zabavnih nastupa. Odaberite koju ćete večer uživati u vrhunskoj stand-up komediji.

Studio smijeha je pripremio mnoštvo zabavnih nastupa ovog tjedna. Ponedjeljak je rezerviran za Večer otvorenog mikrofona i I hate mondays kvalifikacije. I ovog mjeseca nastavljaju potragu za novim komičarima. Možete biti publika koja ima funkciju žirija, a možete se prijaviti za natjecanje. Izvrsna je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand-up komičar. Potrebno vam je samo 7 minuta vašeg autorskog stand-up materijala i malo hrabrosti.

U srijedu je na repertoaru monokomedija Ljubav na leskovački način. Cijena karte je samo 10 kuna, a dobit ćete rakiju na ulazu. Iz kolijevke ćevapčića i pljeskavica u hrvatsku metropolu dolazi rođena leskovčanka, poznata glumica Vesna Anđelković. Monokomedija je namijenjena svim romantičarima i nostalgičarima. Govori o poteškoćama nježnijeg i jačeg spola kad ih pogodi Amorova strijela. Smijeh, pljesak i pohvale brojne publike najbolja su vam preporuka da pogledate ovu predstavu. Riječ je o glumačkom ostvarenju koje je bilo veliki hit u Srbiji. Predstava je bila dvije sezone rasprodana u beogradskom kazalištu Slavija.

U četvrtak  11.2. će nastupati Tin Sedlar, Tihomir Paravina, Miranda Lončar, Marina Orsag i Domagoj Pintarić. Okrenuli su novu stranicu i napisali nove fore. Provjerite kako zvuče i vratite se kući nasmijani za 40 kuna.

Dan nakon, na red dolaze mlade stand-up nade koje također možete podržati i pritom sudjelovati u razvoju hrvatske stand-up scene. U subotu pak, nastupa Neshe Bridges s Pričom unedogled. On je komičar koji nikada ne zapisuje svoj tekst. Tvrdi da je život stand-up i stand-up život. Kralj je imitacija ljudi koje nitko ne poznaje, ali nakon njegovog nastupa svima se čini da bi opisane ljude prepoznali na ulici.

 

FOTO: STUDIO SMIJEHA