LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"Summer of Love 2017"

Udvostručen interes za ulaznice na ovogodišnji EXIT

Globalna prodaja ulaznica za EXIT "Summer of Love" započinje 7. prosinca. Događaj će se održati od 6. do 9. srpnja 2017. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Globalna prodaja ulaznica za EXIT "Summer of Love" započinje 7. prosinca. Događaj će se održati od 6. do 9. srpnja 2017. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Do sljedećeg EXIT festivala i velike proslave 50 godina od čuvenog Ljeta ljubavi 1967 ostalo je još osam mjeseci, a interes za ulaznice je čak dvostruko veći od prethodnih godina. Odmah po završetku ovogodišnjeg izdanja, u roku od svega pet dana, za prve ulaznice prijavilo se čak 20 tisuća fanova iz više od 60 zemalja svijeta. Svi prijavljeni u tom periodu već nabavljaju svoje ulaznice, i to ranije nego ikad prije.

U srijedu 7. prosinca, točno u podne, počinje i globalna prodaja ulaznica za EXIT Summer of Love 2017. Ograničen broj ulaznica bit će dostupan po prvoj, promotivnoj cijeni od 439 kn, što predstavlja uštedu od čak 60 posto u odnosu na punu cijenu. Od 7. prosinca počinje i prodaja ulaznica za festivalski kamp na obali Dunava po cijeni od 199 kn. Ulaznice će biti dostupne na poveznici.

Pogledajte i službeni Aftermovie EXIT Avanture 2016:

Događaj će se održati od 6. do 9. srpnja 2017. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i bit će u znaku proslave 50 godina otkad je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvijek promijenio svijet, boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava, odnosno društvenu, rasnu i spolnu ravnopravnost. EXIT, kao jedini suvremeni glazbeni festival koji je nastao iz borbe za društvene promjene, na ovaj način želi očuvati osnovne ideje iz kojih su nastali i prvi veliki glazbeni festivali još krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća, kao što su Woodstock, Monterey i drugi, te želi prenijeti poruke tadašnjeg pokreta koje su današnjem svijetu potrebnije više nego ikad.

Uskoro će biti objavljeni prvi potvrđeni izvođači. Ljubitelji festivala mogu očekivati neke od najaktualnijih izvođača svjetske glazbene scene u kombinaciji s provjerenim imenima, i to iz najrazličitijih glazbenih žanrova po čemu je, također, EXIT poznat na svjetskoj festivalskoj sceni

FOTO: LAA