LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Notch Devcademy: Space Edition

U 4 tjedna potpuno besplatno nauči razvijati software rješenja!

Za ovogodišnju, šestu rundu Notch Devcademyja, kroz koju je već prošlo 190 studenata i tech-entuzijasta, odabrane su četiri tehnologije: React, Spring Boot, NET i GO. Osim novih tehnologija, ove godine će kroz četiri tjedna sudionici učiti i o agilnoj metodi rada u timu, upravo onako kako se radi u Notchu.

Za ovogodišnju, šestu rundu Notch Devcademyja, kroz koju je već prošlo 190 studenata i tech-entuzijasta, odabrane su četiri tehnologije: React, Spring Boot, NET i GO. Osim novih tehnologija, ove godine će kroz četiri tjedna sudionici učiti i o agilnoj metodi rada u timu, upravo onako kako se radi u Notchu.

Potpuno remote i potpuno besplatno nauči razvijati aplikacije i software-rješenja kroz Notch Devcademy, ljetnu školu programiranja, koja ove godine ima posebno, space-izdanje!

 

Za ovogodišnju, šestu rundu Notch Devcademyia, kroz koju je već prošlo 190 studenata i tech-entuzijasta, odabrane su četiri tehnologije: React, Spring Boot, .NET i GO. Osim novih tehnologija, ove godine će kroz četiri tjedna sudionici učiti i o agilnoj metodi rada u timu, upravo onako kako se radi u Notchu.

Ove godine želimo pružiti sudionicima pravu simulaciju rada, kao i stvoriti još veću i bolju interakciju sa sudionicima nego prethodnih godina. Također, po prvi puta, naši sudionici će otpočetka biti podijeljeni u agile development timove i zajedno raditi na rješenjima u sprintovima. Prvi tjedan smo ove godine alocirali za ostale aspekte developmenta, koji će prolaziti svi sudionci bez obzira za koju su se tehnologiju odlučili, a koji su dio našeg svakodnevnog rada: Git, Clean Code, UX/UI dizajn, DevOps i na kraju, kako raditi po Scrumu, odnosno agilno, objasnio je Ante Radoš, Principal Engineer iz Notcha, koji od ove godine i voditelj projekta Devcademy.

 

Baš radi želje da iz ova četiri kratka ljetna tjedna sudionici dobiju i izvuku što više žele, broj sudionika je ograničen na samo 24, po 6 za svaku tehnologiju.

 

Iako zvuči kao da je sve dosta hands-on, sudionici zapravo mogu raditi iz bilo kojeg kutka svoje galaksije, od kuće, s plaže, s bazena ili iz orbite. A kao i prošlih godina, sudionici će na tjednoj bazi dobivati edukacije i zadatke, a osim toga mogu u bilo kojem trenutku pitati svoje mentore za one-on-one pomoć oko rješavanja bilo kojeg zadatka ili savjeta. Za mentore iz Notcha odabrali su najiskusniji inženjere, tzv. tehnološke astronaute Reacta, Spring Boota, GO-a i NET-a.

 

Kako je Devcademy izgledao prošle godine, podijelila je Hana Hrustić, koja je jedna od 40 ljudi koji u Notchu nakon Devcademyja dobila i posao kao full-stack developer.

Devcademy je bio savršen način za provesti ljetne praznike! Imala sam mogućnost u isto vrijeme opuštati se kraj plaže i učiti o developmentu. Mentori su uvijek bili spremni pomoći i usmjeriti nas prema još čišćem kodu, a na kraju se održao i Hackathon u kojem je pobjednički tim osvojio odlične tech-nagrade. Nakon Devcademyja i nakon što sam diplomirala, dobila sam posao kao full-stack developer, i otad radim na projektima sa Springom, Reactom, VueJS, Dockerom i MySQL-om.

Ove godine i Hackathon, dvodnevni izazov nakon kojeg slijedi svemirski dobar party i nagrade, održat će se 27. i 28. kolovoza. A Hackathon i tjedni zadaci, imat će svemirski smjer kao rezultat suradnje između Notcha i CroCubea – prvog hrvatskog satelita koji ide u orbitu 2024. Notch svijetu i orbiti želi pokazati svoju tehničku izvrsnost. Znaju točno što znači raditi globalno, s obzirom na to da je većina klijenata iz različitih dijelova svijeta, a nije im nepoznato ni biti u orbiti projekata u različitim industrijama i putovati galaksijama različitih tehnologija. Žele da baš to osjete i sudionici ovogodišnje ljetne škole programiranja.

 

Prijave za Devcademy: Space Edition traju do 23. lipnja, a samo 24 sudionika ove godine ući će u Notchnu galaksiju tehnologija. Prijavite se za đir po orbiti s Notchem i upoznajte Notch iskusne developere!

 

Sve informacije o Devcademyju pratite na Notch društvenim platformama: LinkedIn, Facebook i Instagram.

FOTO: NOTCH, PR