LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt kreativnog dua

Tronožac – novi YouTube show za predstavljanje glazbenih celebrityja u kul ruhu

U novom YouTube showu glazbeni celebrityji, počevši s Davorom Gobcem, odgovaraju na pitanja kakva su se jedino mogla viđati u leksikonima ili čuti od nekog tko je popio barem tri piva.

U novom YouTube showu glazbeni celebrityji, počevši s Davorom Gobcem, odgovaraju na pitanja kakva su se jedino mogla viđati u leksikonima ili čuti od nekog tko je popio barem tri piva.

Od ovog se projekta nećemo obogatiti, ali ćemo zato vaše umove obogatiti s prepuno beskorisnih, budimo realni, ali zabavnih informacija o glazbenim celebrityjima s naše scene. – najavljuju pokretačice Tronošca. Naime, YouTube prostranstva od danas su bogatija za show spomenutog naziva koji je platforma za otkrivanje zabavnih informacija o glazbenicima svih žanrovskih orijentacija. 

Tronožac je pokrenut na inicijativu nekadašnje radijske novinarke i urednice glazbenog portala Ivone Lenard i video virtuoza Ane Paić. Ovaj kreativni duo startao je s formatom koji će biti ponešto drugačiji od viđenog i koji će poslužiti kao doza relaksacije u ovim ludim vremenima.

– Koliko god je divno pročitati intervju sa svojim najdražim bendom u kojem doznaješ kada će pasti novi album ili nova turneja, nekada želimo otkriti opušteniju stranu muzičara koju ne mogu često prikazati u našem medijskom prostoru. Upravo zbog toga, Ana i ja smo došle do ideje da se i mi i naši gosti zabavimo uz pitanja kakva su jedino mogli viđati u leksikonima ili ih čuti od nekog tko je popio bar tri pive. – kaže producentica i voditeljica Tronošca Ivona, koja svoja pitanja gostima u Tronošcu stavlja u kategoriju novinarskog Hrelića

Projekt nosi ime Tronožac, ne samo zbog toga što su voditeljica i gosti na tronošcima, već i zbog toga što intervju ima odlike razgovora na festivalima.

– Znaš ono kad sjediš na tronošcu ispred svog šatora te vodiš pomalo sulude i zabavne razgovore s nepoznatim ljudima – upravo to je Tronožac, osim što intervjui neće biti na festivalima, nego na raznim lokacijama Zagreba i diljem Hrvatske. – navode pokretačice.

Prva sezona otvorena je uz Davora Gobca.

– Prvu sezonu projekta otvaramo s Davorom Gobcem, nakon čega ćete nove intervjue s drugim glazbenicima moći gledati svaka dva tjedna, a nekada i češće. Poslije rešetanja glazbenika šašavim pitanjima, na red dolaze i drugi akteri showbizz scene koji će biti za nenormalne i random teme razgovora. Zašto nenormalne? Zato što je ovaj projekt pokrenut iz čiste potrebe za zezancijom koja nam svima dobro dođe. – dodaju.

Pogledajte prvu epizodu s Gobcem, nabacite subscribe na YouTube kanal, follow na društvenim mrežama i sve ostalo što je u paketu s tim. Naravno, samo ako vam se dopadne, a sigurno hoće.

FOTO: TRONOŽAC