LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert na Trgu kralja Tomislava

Tonči Huljić i Zagrebačka filharmonija besplatno na Zagreb Classicu

Na otvorenoj pozornici Trga kralja Tomislava nastupit će, između ostalih, Tonči Huljić i Zagrebačka filharmonija. Ulaz je slobodan.

Na otvorenoj pozornici Trga kralja Tomislava nastupit će, između ostalih, Tonči Huljić i Zagrebačka filharmonija. Ulaz je slobodan.

Nakon što su udružili snage u netom zaključenoj koncertnoj sezoni Off ciklusa, Zagrebačka filharmonija i Tonči Huljić nastavljaju suradnju. Nastupaju ovog četvrtka, 27. lipnja, od 21:00 na festivalu Zagreb Classic

Koncert će otvoriti glavna tema iz Igre prijestolja R. Djawadija te Gabriel's oboe E. Morriconea, a uslijedit će čak 20 glazbenih brojeva iz bogate Huljićeve pjesmarice, uključujući i hitove poput Providence, Dva put san umra i Ako te pitaju. Tom će prilikom u novom orkestralnom ruhu zasjati i neki od Huljićevih najvećih hitova koje je napisao za Maksima Mrvicu, grupe Bond i Wild, kao i glazba iz čak 17 TV serija i filmova nastala u dosadašnjoj plodnoj skladateljskoj karijeri.

Na otvorenoj pozornici Trga kralja Tomislava nastupit će veliki orkestar Zagrebačke filharmonije pod vodstvom maestra Mirana Vaupotića, potom Tonči Huljić i njegov Madre Badessa Band, vokalni ansambl One 4 te Akademski zbor Ivan Goran Kovačić. Koncert će dodatno atraktivnim učiniti artistica na svili Paula Šolc iz udruge Traumatic Arts.

Ulaz je, kao i na sve druge programe festivala Zagreb Classic, slobodan

FOTO: G.A.D. PRODUKCIJA