LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U organizaciji ESN-a Osijek

Studirati ili ne studirati vani? Erasmus Café daje odgovore

Cilj je predstaviti mogućnosti obavljanja studentske razmjene u sklopu Erasmus+ natječaja koji je raspisan do 31. ožujka 2022. godine te objasniti proces prijave i potrebne prijavne dokumentacije.

Cilj je predstaviti mogućnosti obavljanja studentske razmjene u sklopu Erasmus+ natječaja koji je raspisan do 31. ožujka 2022. godine te objasniti proces prijave i potrebne prijavne dokumentacije.

Erasmus studentska mreža Osijek 16. ožujka 2022. godine u 19 sati u San Francisco Coffee Houseu organizira novo izdanje Erasmus Caféa, informativnog, edukativnog i neformalnog događaja koji potiče i promovira studentsku mobilnost.

Cilj je, prije svega, predstaviti mogućnosti obavljanja studentske razmjene u sklopu Erasmus+ natječaja koji je raspisan do 31. ožujka 2022. godine te objasniti proces prijave i potrebne prijavne dokumentacije.

Događaju će prisustvovati i studenti koji su već obavili svoju razmjenu. Ivan je bio u Španjolskoj, a Caroline i Rana svoje mjesto pod suncem pronalaze upravo u Osijeku pa će prepričati svoja iskustva, dobre i loše strane razmjene te će pomoći studentima odgovoriti na goruća pitanja i nedoumice koje se dotiču straha od odlaska u novu sredinu, učenja o novim kulturama i jezicima te multikulturalnog okruženja u kojem se boravi i do godinu dana. 

Erasmus studentska mreža Osijek neprofitna je organizacija koja djeluje od 2012. godine, a njezina matična ustanova Erasmus Student Network začeta je 1989. godine te se do danas vodi geslom Studenti pomažu studentima.

Pridonosi se stvaranju mobilnijeg i fleksibilnijeg obrazovnog okruženja, podržavajući razmjenu studenata s različitih razina i provodeći inicijativu internacionalizacije kod kuće, čime se međunarodne studente približava novim lokalnim zajednicama. ESN svojim inicijativama i projektima utječe na daljnji razvoj europske mobilnosti, aktivnoga građanstva i solidarnosti među mladima iz Europe.
FOTO: ESN OSIJEK