LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Studentski.hr vodi te na okupljanje hip-hop ekipe 90-ih, na čelu sa Stokom!

U tijeku je nagradni natječaj u kojem Studentski.hr dijeli 1x2 ulaznice za koncert Stoke i vrsne ekipe koja će mu se pridružiti na pozornici.

U tijeku je nagradni natječaj u kojem Studentski.hr dijeli 1x2 ulaznice za koncert Stoke i vrsne ekipe koja će mu se pridružiti na pozornici.

Još nas dva dana dijele od proslave 20 godina karijere Marina Ivanovića Stoke. U Tvornici kulture 2. ožujka pridružit će mu se i hip-hop kolege s kojima je proživio svoje glazbene početke i koji su obilježili njegovo bogato stvaralaštvo.

100le show, kako ga je prigodno nazvao, okupit će vrsnu old school hip-hop ekipu 90-ih. Na pozornici će mu se pridružiti: Nered, s kojim je godinama djelovao unutar dvojca Nered & Stoka, Target i General Woo iz povratničkog mega dua Tram 11, Bizzo i Baby Dooks, poznatiji i kao Bolesna braća, pionir hrvatskog hip-hopa u devedesetima Renman, bosanski majstor flowa Edo Maajka te beogradska unikatna rap pojava Smoke Mardeljano. Kao predgrupa nastupit će kolektiv KRAST, uigrana sedmeročlana oštra rap postava. Popis imena popunjavaju još i Stupni, DJ Makro Polo, a pojavit će se i pokoji gost iznenađenja.

– Bila mi je želja okupiti sve aktere hrvatskog hip-hopa koji su započeli devedesetih godina. Cijelu tu generaciju samo za vas – tri sata programa 2. 3. u Tvornici, noć hrvatskog hip-hopa. Pozivam sve da dođu u što većem broju i da se zabave uz hrvatski „rap" kao nikada dosad. – izjavio je Stoka uoči koncerta.

Njegov nedavni povratak na scenu obilježili su zaredani nastupi diljem Hrvatske, pa i šire, a uzletu karijere svakako je doprinijela i kazališna predstava Stara škola kreka – iz tame u svjetlo. Monodrama u režiji Marija Kovača prikazuje iskrenu Stokinu životnu priču od prvog zaljubljivanja u rap, preko dugogodišnje teške borbe s ovisnošću sve do konačnog spasa i okretanja nove stranice u životu. Nakon fantastične premijere koja je odjeknula u medijima i oduševila publiku, najavljene su i izvedbe tijekom ožujka na Sceni Vidra.

Posljednje studijsko izdanje, album Stara škola kreka – iz tame u svjetlo, moći će se kupiti na samom koncertu, a u ponudi će biti i specijalna akcija – majica i CD u paketu za 100 kuna.

Da će ovaj koncert biti jedan od onih za pamćenje, nema dvojbe. Stoga je Studentski.hr pripremio nagradni natječaj za fanove. Za sudjelovanje potrebno je u komentaru na Facebook objavi ovog članka navesti naziv najdraže pjesme ovog izvođača te javno podijeliti objavu na svom profilu. Sretni se dobitnik bira nasumično, putem aplikacije random.org, a omogućen je i ulaz njegovoj pratnji. Natječaj traje do 28. veljače u ponoć. 

Ostali još stignu ugrabiti svoje ulaznice u pretprodaji po cijeni od 50 kuna. Na dan koncerta na ulazu će trebati izdvojiti 65 kuna. Prodajna su mjesta:

  • Dirty Old Shop (Tratinska 18)
  • Entrio sustav (online i prodajna mjesta)

Koncert organizira Dostava Zvuka, koja stoji i iza festivala Ferragosto JAM.

FOTO: DOSTAVA ZVUKA