LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Studenti će uskoro moći rezervirati sobe u splitskim domovima; evo i kako

Splitski studenti svoju će sobu moći rezervirati od 22. rujna, a najkasnije do 25. rujna, no prije toga moraju provjeriti mogu li pristupiti sustavu.

Splitski studenti svoju će sobu moći rezervirati od 22. rujna, a najkasnije do 25. rujna, no prije toga moraju provjeriti mogu li pristupiti sustavu.

Od ponedjeljka, 21. rujna, bit će aktivan sustav za rezervaciju soba u splitskim studentskim domovima za studente koji su ostvarili pravo na smještaj, no rezervacije će se moći obavljati tek od 22. rujna u 8 sati.

Upute su za rezervaciju soba sljedeće:
  1. Otvorite aplikaciju scst.extensionengine.com
  2. Unesite e-mail s kojim ste se prijavili na natječaj. 
  3. Na e-mail će vam stići poveznica za pristup aplikaciji. 
  4. Na ekranu će vam se pojaviti vremenski period u kojemu možete rezervirati svoju sobu te vrsta smještaja na koji ste ostvarili pravo. Period rezervacije kreiran je s obzirom na broj ostvarenih bodova temeljem izvrsnosti (broj bodova ostvaren s obzirom na prosjek ocjena, broj položenih ECTS bodova, godina studija, rektorove nagrade itd; lista ostvarenih bodova je u prilogu). 
  5. Ako je vaš rezervacijski period aktivan odaberite planirani datum useljenja u dom. 
  6. Ako imate cimere unesite njihove podatke (njihov e-mail i planirani datum dolaska). 
  7. Odaberite željenu sobu i potvrdite rezervaciju (U PDF-u u prilogu imate nacrte objekata gdje možete pronaći željenu sobu i njezin broj). 
Studenti se svakako u ponedjeljak trebaju pokušati prijaviti u sustav kako bi provjerili imaju li pristup e-mailom koji su koristili u natječajnom postupku, a prilikom prijave trebaju provjeriti i je li im dodijeljena ispravna vrsta smještaja te pogledati vrijeme kada mogu pristupiti sustavu, a u prikazanome vremenu moći će rezervirati sobu za sebe i cimera.

Iz Studentskog centra u Splitu još napominju da će se za studente koji ne rezerviraju sobu do 25. rujna 2020. u 20 sati smatrati da su odustali od smještaja u studentskom domu. Više informacija pronađite na poveznici.
FOTO: UNSPLASH