LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
IZAZVALA LAVINU KOMENTARA

Stroga pravila: Tiktokerica otkrila pravila kojih se ona i muž drže dok su na fakultetu i razljutila mnoge

Studentica je na svom TikTok profilu otkrila četiri pravila kojih se ona i suprug drže dok su još na fakultetu, a ono što je rekla publici kod mnogih je izazvalo negodovanje.

Studentica je na svom TikTok profilu otkrila četiri pravila kojih se ona i suprug drže dok su još na fakultetu, a ono što je rekla publici kod mnogih je izazvalo negodovanje.

Da neka pravila u vezama moraju postojati, slažu se mnogi, međutim ponekad nam se čini da se u nekim vezama ipak malo pretjeruje.

Studentica imena Jojo Sorrel je tako izazvala raspravu nakon što je na svom TikTok profilu otkrila četiri pravila kojih se ona i suprug drže dok su još na fakultetu, a ono što je rekla publici k izazvalo je lavinu komentara i kod mnogih izazvala negodovanje.

Ne smijemo sjediti s osobama suprotnog spola na predavanju, otkrivši prvo pravilo započela je video . 

Međutim, to je tek prvo od pravila, a jedno od onih koje je publika protumačila besmislenim je i to da na grupnim raspravama na fakultetu ili fakultetskoj stranici smiju odgovarati na upite samo ako se radi o osobama istog spola.

Djevojka imena Riley započela je jednu raspravu i ja sam rekla suprugu da se ne osjećam ugodno s time. Nije joj odgovorio, objasnila je drugo pravilo. 

@jojosorrell boundaries in our marriage while we’re still in college!!! #wifelife #libertyuniversity ♬ original sound - jojo

Treće pravilo koje imaju, a koje im je najteže za pridržavati se je to da se trude imati profesore koji su istog spola kao i oni. Kako je objasnila, ima jednog muškog profesora, no tada njen suprug bude s njom na predavanju. Kao zadnje pravilo navela je da na početku svakog semestra prilikom upoznavanja drugih studenata, uvijek naglase da su u braku kako drugi ne bi pokušali prijeći granicu. 

Ljudi u komentarima ispod videa mislili su da se šali, no čini se da je ova Tiktokerica bila ozbilja te da su ovo pravila od kojih ne planiraju odustati.

 

FOTO: TIK-TOK SCREENSHOOT, STUDENTSKI.HR VIA CANVA