LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Učenje

Srce nudi online tečajeve o izradi web-stranica, citiranju, plagiranju i drugome

E-tečajevi koje nudi Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu pohađaju se tempom po želji, a na kraju imate mogućnost automatskog izdavanja potvrde.

E-tečajevi koje nudi Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu pohađaju se tempom po želji, a na kraju imate mogućnost automatskog izdavanja potvrde.

Iako trenutno traje ljetna stanka u Srcu, pa nema mentoriranih tečajeva, a kasnije će se planirati u skladu s epidemiološkom situacijom, i dalje možete pohađati besplatne online tečajeve za koje po završetku dobijete potvrdu.

Upisom u online tečaj sami birate mjesto i vrijeme za učenje te gradivo prolazite onim tempom koji vam odgovara, a na kraju možete odabrati opciju automatskog izdavanja potvrde koju preuzimate na svoje računalo i ispisujete, no potvrda se može dobiti isključivo za tečajeve koji su pregledani u potpunosti prema evidenciji sustava za e-učenje.

Kako biste započeli s online tečajem trebate otići na stranicu Srca i odabrati opciju Online tečajevi, nakon čega se u sustav prijavljujete AAI@EduHr identitetom. S lijeve strane prikazat će vam se gumb Popis tečajeva, a možete birati među kategorijama: Tečajevi o osnovama uporabe računala i Interneta, Tečajevi o web-tehnologijama, izradi web-stranica i web-sjedišta, Drugi tečajevi, Kratki tečajevi - prezentacije.

Možete učiti kako napraviti web-stranicu, upoznati se s osnovama HTML-a, steći naprednije znanje o bazama podataka, kako raditi proračunske tablice u Excelu, naučiti više o autorstvu, citiranju i plagiranju i još mnogo toga. Nakon pregledane i pročitane lekcije imate test u kojemu provjeravate znanje!
FOTO: PIXABAY