LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SCool Fest

Slavili stanari Šare i navijači Reala

Popularnom Šarijadom kraju je priveden SCool fest. Domski odbor još jednom je uspješno organizirao sad već neizostavnu zabavu za svoje sustanare.

Popularnom Šarijadom kraju je priveden SCool fest. Domski odbor još jednom je uspješno organizirao sad već neizostavnu zabavu za svoje sustanare.

Real Madrid sinoć je osvojio svoj 11. naslov europskog prvaka. U finalu su, kao i u onom prije dvije godine, pobijedili drugi madridski klub  Atletico Madrid. Stanari zagrebačkog Studentskog doma dr. Ante Starčević, poznatijeg kao Šara, taj podatak vrlo dobro znaju. Zajedno su budno pratili igru, a napetost podijeljenih navijača mogla se rezati nožem zahvaljujući dramatičnim penalima.

Okupljeni između prvog i drugog paviljona zabavljali su se na travi još satima. Njihova brojnost dokazala je kako Šarijada slovi za party koji se nipošto ne smije propustiti. Radi se o tradicionalnoj manifestaciji kojom se više od 40 godina slavi sveti Ante, zaštitnik stanara doma. Ovog puta je održana nešto ranije zbog promjena u terminima ispitnih rokova.

Događaj je započeo još ranije natjecanjima u nogometu, košarci, stolnom tenisu i kartaškim igrama, čija su se finala održala u jučerašnjim popodnevnim satima. Cilj spomenutih nije nalikovao ciljevima finalista Lige prvaka. U prvom planu Šarijade nalazi se njegovanje prijateljskog duha i sklapanje novih poznanastava radi bezbolnijeg svladavanja prepreka studentskog života.

Domski odbor ovog doma još jednom je uspješno organizirao sad već neizostavnu zabavu za svoje sustanare. Pridružili su im se svi oni neumorni koji, unatoč izvanrednom provodu proteklih dana, nipošto nisu htjeli propustiti završnu večer Scool Festa. Premda Šarijada nije potrajala do ranih jutarnjih sati zbog iznimnih pojedinaca koji ne shvaćaju kako pojam studiranja uključuje više od samog učenja, bila je događaj koji će se ponovno željno iščekivati.

FOTO: FACEBOOK