LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Grupa Silente održala koncert karijere

Silente stvorio magiju i čudesa u Domu sportova

Sinoć su vatre bile jake u zagrebačkom Domu sportova. Dubrovački bend Silente održao je koncert karijere u Maloj dvorani, koju je ispunilo više od tri tisuće „lovaca na čudesa“.

Sinoć su vatre bile jake u zagrebačkom Domu sportova. Dubrovački bend Silente održao je koncert karijere u Maloj dvorani, koju je ispunilo više od tri tisuće „lovaca na čudesa“.

Dubrovački bend Silente održao je u subotu, 20. veljače, koncert karijere u zagrebačkom Domu sportova, koji je ispunilo više od tri tisuće lovaca na čudesa. Talentirana šestorka u sastavu: Doris, Lorena, Tibor, Sanin, Ivuša i Šimun pružili su svojim fanovima koncert koji će rado čuvati u sjećanju.

Koncert je započeo pjesmom Čudna ili čudesna, ali među fanovima nije bilo upitno kakva će biti ova noć. Već na prve taktove dvoranu su preplavili čudesa, uzbuđenje, radost i ljubav. Potom su krenule pjesme Molim te, zapiši, Neće rijeka zrakom teći i Lovac na čudesa. Publika je oduševljeno dočekala pjesmu Rekla si koja je ovog tjedna zasjela na prvo mjesto u državi.

Silente je nastavio nizati skladbe sa svoja dva albuma. Dom sportova uživo je čuo pjesme Svila, I ovaj put te Ne gledaj me. Vrhunac koncerta bila je jedinstvena izvedba Terce na tišinu, koju je s bendom na pozornici otpjevalo osmero sretnih pobjednika akcije Ti & Silente. Svi u dvorani pustili su glasove te je zahvaljujući čudesnoj scenografiji i prisutnosti stvarnog Lovca na čudesa na pozornici, u Domu sportova zavladao uistinu magični ugođaj.  

Silente u Domu sportova - Terca na tišinu, FOTO: Maja Juratovac

Isti ugođaj održao se do kraja koncerta, koji je bend završio svojim najpopularnijim pjesmama: Sinoć su vatre bile jake, Koliko toliko, Neobranjivo i Morski ljudi, morske žene. Najveći koncert karijere mladih Dubrovčana nije mogao proći bez pjesme Još jednom, koju je publika pljeskom i skandiranjem za kraj zatražila od benda.  

Silente je odličnim koncertom pokazao zašto zaslužuje tako strastvene obožavatelje te smo sigurni da se sinoć njihov broj povećao. Kroz dva sata svirke svi lovci ulovili su mnogo čudesa, ali njihove mreže još nisu pune i željno čekaju nova, koja će im ovaj bend nesumnjivo vrlo brzo otkriti.

Silente u Domu sportova - kraj koncerta, FOTO: Maja Juratovac
 
FOTO: JULIEN DUVAL