Akcija „Ti & Silente”

Zapjevajte s grupom Silente na pozornici Doma sportova

Silente

Grupa Silente pokreće akciju u kojoj će njihovi fanovi dobiti priliku nastupiti zajedno s popularnim Dubrovčanima na najvećem koncertu njihove karijere – u Domu sportova 20. veljače.

Nije neka tajna da fanovi Silentea redovito s bendom u glas otpjevaju cijeli koncert. Za poseban datum u njihovoj povijesti grupa je pripremila akciju u kojoj će to grupno pjevanje podići stepenicu više. U akciji Ti & Silente najbolji će dobiti priliku pjevati sa Silenteom na koncertu u zagrebačkom Domu sportova 20. veljače.

Princip prijave je jako jednostavan:

1. Potrebno je snimiti video u kojemu se pjeva bilo koja pjesma grupe Silente (nevažno je li u pitanju jedna ili više njih, cijela ili samo refren, važno je pokazati pjevačko umijeće)

2. Video treba uploadati na bilo koji servis poput YouTubea ili Vimea.

3. Link s videom te svoje podatke (ime i prezime, mobitel) poslati na mail pjevaj@silente.hr.

Sve prijave će pregledati strogi žiri te na koncu odabrati one najbolje i najupečatljivije koji će se s bendom popeti na pozornicu Doma sportova i otpjevati jednu pjesmu. Rok za prijavu je utorak, 2. veljače do 23:59.

Usporedno s početkom akcije, bend je u eter pustio sjajan videospot za singl Rekla si (da nikad nisi voljela ovako). Novi spot benda snimljen je pod redateljsko-producentom palicom Antonete Alamat Kusijanović i Barbare Vekarić.

Spot je vizualizacija noćne more djevojke uplašene da će joj vezanje za određenog muškarca uzeti slobodu. Priča je temeljena na premisi pjesme o Njoj koja kaže da nikada nije voljela ovako, a sukobljava se sa savjesti i duhovima prošlosti svih muškaraca kojima je nekad to rekla.

Da podsjetimo – pjesma Rekla si (da nikad nisi voljela ovako) objavljena je kao peti singl na aktualnom albumu Neće rijeka zrakom teći. Ujedno, grupa Silente je s tom pjesmom nastupila prošlog petka na Zagrebačkom festivalu i osvojila najveći broj glasova fanova u glasanju putem aplikacije festivala. Da grupa ima jaku fan bazu potvrđuje još i činjenica da dvije godine uzastopce nominirani za Večernjakovu ružu (ove godine u kategoriji Glazbenik godine).

Osim velikog zagrebačkog koncerta Silente će sljedećih mjesec i pol dana odsvirati čak osam koncerata. Zadarski Maraschino Bar vidjet će ih 6. veljače. Vikend nakon Zadra čekaju ih tri povezane svirke: 12. Slavonski brod, 13. Delnice te na Valentinovo premijerni nastup u beogradskom Mixer Houseu. Dan prije Doma sportova Silente će predvoditi Čehaj Fest u Nedelišću, a već su poznata i dva datuma u ožujku – 5. ožujka su u pazinskom Max Magnusu, a 11. ožujka u riječkom Pogonu kulture.

Ulaznice za koncert u Domu sportova su u prodaji po cijeni od 70 kn, a na dan koncerta cijena je 85 kn.

Službena prodajna mjesta:

Dirty old shop, Tratinska 18

Rockmark, Berislavićeva 13

Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

Aquarius CD Shop, Varšavska 13

Eventimova prodajna mjesta i službene stranice.

Organizator koncerta je LAA.

Komentari na članak

Vezani članci

Najveća maketa željeznice jugoistočne Europe

Najveća maketa željeznice jugoistočne Europe

Besplatan ulaz u Backo Mini Express i izbor za lokomotivu godine

Backo Mini Express, najveća maketa željeznice jugoistočne Europe, na radost domaćih i stranih, malih i velikih ljubitelja željeznice poklanja jedinstveni sadržaj i ugođaj – besplatni posjet i razgled makete te provodi izbore za najlokomotivu godine.

Zapadnoafrički ritmovi

Koncert u MMC Kopriva

Ilica se njiše u zapadnoafričkom ritmu

Još jedan ciklus radionica zapadnoafričkih ritmova završava druženjem i malim koncertom na kojem će polaznici radionice prezentirati naučene ritmove.

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Natječaj za stipendije

Pruža se financijska potpora osječkim studentima poslijediplomskih studija

Do 22. ožujka zaprimaju se prijave za ostvarivanje stipendija namijenjene studentima poslijediplomskih sveučilišnih i specijalističkih studija Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Toni Milun

Radionica financijske pismenosti

Simpatični matematičar Toni Milun o upravljanju osobnim financijama

Toni Milun će u Info zoni održati radionice posvećene financijskoj pismenosti. Potvrdite svoj dolazak što prije!

Radionica SUP

Udruga Amazons

Edukativne video radionice "Sloboda umjetničkog pokreta"

Ciklus se sastoji od pet radionica na kojima će sudionici na jednostavan, zabavan i besplatan način naučiti kako snimiti i editirati video isječak.