LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glazba nema granice

Rujanfest dodaje nova imena na popis glazbenika koji će nastupiti na Bundeku

Glazba nema granice! Rujanfest dodaje nova imena na popis glazbenika koji će nastupiti na Bundeku. Senidah i Coby pojavit će se na Extra Stageu 19. rujna.

Glazba nema granice! Rujanfest dodaje nova imena na popis glazbenika koji će nastupiti na Bundeku. Senidah i Coby pojavit će se na Extra Stageu 19. rujna.

Velika glazbena imena stižu ove godine u Zagreb na Bundek na Rujanfest od 13. rujna. glazba je za sve generacije i svatko će moći pronaći svoj omiljeni koncert. Uz već najavljene najveće regionalne zvijezde Željka Joksimovića, Seku Aleksić, Petra Grašu, Željka Samardžića, Jalu Brata i Bubu Corellija te mnoge druge stiže trenutno najveća rap i R&B zvijezda – Senidah! Uz Senidah nastupa i Coby na Extra Stageu 19. rujna.

Senidah je svoj prvi album objavila ovog proljeća, a struka je hvali kao kvalitetan spoj R&B-ja i rapa, suvremenog zvuka i upečatljivog stila. Njeni su tekstovi iskreni i bolni, a njeni posljednji spotovi prelaze 40 milijuna pogleda na Youtubeu.

Glazba nema granice

Na Rujanfestu posjetitelje očekuju ukupno četiri pozornice s preko 20 koncerata najvećih hrvatskih i regionalnih glazbenih zvijezda. Od 13. do 22. rujna na glavnoj pozornici moći će se poslušati megakoncerti Petra Graše, Željka Joksimovića, Bajage i Instruktora, Plavog Orkestra, Maje Šuput, Željka Samardžića, Miroslava Ilića, a tu su i Jole te Jala Brat, Buba Corelli i Seka Aleksić. Na Extra Stageu nastupaju Dejan Matić, Ministarke te već navedeni Senidah i Coby!

Uživanje na koncertima na glavnoj pozornici moguće je iz prvog reda. Fan pit i VIP ulaznice moguće je kupiti već danas u sustavu Eventima.

Open-air pozornica donosi još više raznolikih izvođača koji će zabavljati sve posjetitelja u novoj velikoj gourmet zoni. Nastupaju i Edo Maajka, Dino Jelusić, Detour, Marko Kutlić, Neki Novi Klinci – Balašević tribute band, Bang Bang, Ljetno Kino, Miki Solus, Fantom slobode – Azra tribute band, Pravila Igre i Cro trash party – I Bee (Ivana Banfić).

Hrana nema granice

Osim hrpe nenadmašivih koncerata tu je i najveća gastro zona, koja će se prostirati na čak 2500 m²! U gourmet zoni hrana nema granice jer na jednom mjestu imaš priliku doživjeti okuse istarske, dalmatinske, slavonske i kontinentalne kuhinje.

Zabava nema granice uz poznate komičare i Kvart fajt

Da Rujanfest nije još samo jedan festival u nizu, dokazuje i činjenica da su organizatori pažnju obratili i na one najmlađe! Zato je tu najveći lunapark u Hrvatskoj, a za one malo starije hrpa smijeha zagarantirana je uz stand-up nastupe poznatih komičara u poslijepodnevnim satima i uz Kvart fajt – sportsko natjecanje predstavnika zagrebačkih kvartova na koje se mogu prijaviti sve zainteresirane ekipe.

Svoje iskustvo Rujanfesta podijeli ove godine na svim društvenim mrežama sa #rujanfest2019 i #glazbanemagranice!

FOTO: IZVAN FOKUSA