LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
FramesPage te nagrađuje

Riješi urnebesni online kviz „Don't be framed!” i osvoji nove naočale

Do 30. studenoga sudjeluj u nagradnom natječaju FramesPage webshopa i dobro se nasmij odgovarajući na skroz „ozbiljna” pitanja u kvizu „Don't be framed!”. Usput, saznaj zašto je slogan FramesPage webshopa „More glasses than jeans” i postani ponosni vlasnik novih naočala.

Do 30. studenoga sudjeluj u nagradnom natječaju FramesPage webshopa i dobro se nasmij odgovarajući na skroz „ozbiljna” pitanja u kvizu „Don't be framed!”. Usput, saznaj zašto je slogan FramesPage webshopa „More glasses than jeans” i postani ponosni vlasnik novih naočala.

Ako imate dioptrijske naočale, poznate ili manje poznate marke, s visoko kvalitetnim lećama te ih volite nositi, vjerojatno je jedini nedostatak taj što ste ih platili jako puno. Ali mislite kako ćete naočale nositi svaki dan sljedeće dvije godine pa je na neki način taj trošak opravdan.

Nosite svoje naočale 24 sata dnevno, pazite na njih kao da su vam najvrednija imovina i mislite da, ako ih slomite, izgubite ili ogrebete, više nećete moći sebi priuštiti još jedan novi par. Opcija da vam dosade ili da imate još jedan par koji bi vam odgovarao uz neku drugu odjevnu kombinaciju nije moguća?

E pa došao je kraj tome! Odsad, zahvaljujući FramesPageu, možete imati više naočala nego traperica. Što to znači, pitate se. Nedavno je pokrenut ovaj super kul webshop FramesPage.com, odnosno online prodaja dioptrijskih naočala, na kojem kupac može kupiti dioptrijske okvire s lećama za svoju dioptriju po super cijeni. S obzirom na to da je cijena naočala u fizičkim optikama jako visoka, odnosno, trošak za studenta neodrživ, FramesPage je idealno rješenje za svaki studentski džep.

Još uvijek vas zanima kako je nastao slogan More glasses than jeans? Jednostavno, u FramesPageu imaju stajalište da bi si svatko trebao moći priuštiti kvalitetan okvir i leće po pristupačnoj cijeni. Jer zašto biste mogli kupiti hrpu traperica, a morate nositi stalno iste naočale koje, osim što su vam možda potrebne, su i zgodan modni dodatak? Ne morate više nositi iste naočale dvije godine, već možete kombinirati okvire uz različite prigode i raspoloženje, a sve zato jer si to sada stvarno možete priuštiti.

A s obzirom na to da se bliži blagdansko vrijeme te već maštate o osvijetljenim gradskim trgovima i mirisu kuhanog vina, FramesPage je upogonio svoje vilenjake i odlučio nagraditi one najsretnije. Imate priliku sudjelovati u nagradnom natječaju, odnosno, online kvizu Don't be framed!, koji će vam na duhovit način otkriti trebaju li vam stvarno naočale. 

Nagrađujemo 10 najsretnijih među vama, a nagrade su sljedeće:

- 1. nagrada - jedne naočale s lećama i okvirom po izboru potpuno besplatno,

- 2. nagrada - 50% popusta na kupovinu ili kupi jedne, a druge naočale dobiješ gratis,

- osam ostalih nagrada - 20% popusta na kupovinu bilo kojih naočala iz webshopa.

Osim što ćete se zabaviti odgovarajući na skroz ozbiljna pitanja u kvizu, u konačnom će vam rješenju pisat tekst koji ćete morati do 30. studenoga zalijepiti u komentar ispod objave na našoj Facebook stranici kako biste mogli sudjelovati u nagradnom izvlačenju. Dobitnike biramo pomoću stranice random.org i objavljujemo ih na svojoj stranici 1. prosinca. Osvojene ćete nagrade moći iskoristiti na webshopu FramesPagea do 31. prosinca ove godine

FramesPage (FP) je dizajniran tako da vašu kupnju naočala napravi jednostavnom, osobnom i informativnom. Ako na kraju kupite naočale i niste zadovoljni, naočale možete vratiti bez ikakvog troška. Cijelu ponudu naočala pogledajte na webshopu. Stoga, požurite još danas, zaigrajte kviz i poklonite sebi ili voljenoj osobi najljepši poklon za blagdane.

FOTO: AMAZING CREATURES