LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odmor preko vikenda

Produženi vikend je pred nama! Donosimo ideje kako ga provesti

Dugi vikend je napokon tu!

Dugi vikend je napokon tu!

Ako još ne znate kako biste proveli vikend koji slijedi, a niste na moru, donosimo vam nekoliko prijedloga.

Sinj

Ovaj vikend se održava čuvena Sinjska alka i to 307. po redu. U petak, 5. kolovoza je Bara, Čoja je u subotu 6. kolovoza i potom Alka u nedjelju, 7. kolovoza. Tradiciju dugu preko 300 godina zaista treba vidjeti, stoga ne oklijevajte i posjetite Sinj.

Knin

U petak, 5. kolovoza, u Kninu se slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja te 27. obljetnica VRO Oluja. Nakon službenog programa i Svete mise, navečer slijede koncerti Doris Dragović i grupe Opća opasnost, a proslavu će uljepšati i vatromet.

Baška

Mjesto Baška na otoku Krku ovaj vikend slavi Ribarske dane. Od tradicije, kulture, gastronomije i odličnih koncerata poput Nene Belana i Fiumensa, Daleke obale te klape Kampanel, zabave zasigurno neće nedostajati.

Toplice

Ako dolazite iz kontinentalnog dijela Hrvatske i obala vam je daleko, pobjegnite koji dan u obližnje toplice i opustite se!

Planine

Hajdemo u planine jer tamo nema zime - davnih dana je otpjevala grupa Bijelo dugme, a mnogi se toga drže i danas. Ako niste ljubitelj vrućina, zaputite se ovaj vikend na planinarsku ekspediciju. Ne zaboravite ponijeti dovoljno hrane, tekućine i primjerenu odjeću i obuću!
FOTO: PIXABAY.COM