LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glazbeni festival u Poljskoj

Poznati novi izvođači na Open'er festivalu

George Ezra, Michael Kiwanuka i The Kills samo su neka imena ovogodišnjeg izdanja Open'er festivala u Poljskoj.

George Ezra, Michael Kiwanuka i The Kills samo su neka imena ovogodišnjeg izdanja Open'er festivala u Poljskoj.

Objavljeno je devet novih izvođača koji će nastupiti na Open'er festivalu u lipnju na sjeveru Poljske.

The Kills, koji su zadnji put nastupali prije 5 godina, ponovno se vraćaju na scenu. Na festivalu će se moći čuti stvari s albuma Ash & Ice. Za stvaranje buke zasigurno će se pobrinuti Royal Blood, nakon čije su prošle izvedbe promotori morali promijeniti pod ispred pozornice. Glazbu stvaraju samo uz pomoć bas gitare i bubnjeva. Novi su album završili, ali još nije objavljen. Ne sumnjamo kako će biti dio njihove izvedbe u lipnju.

Poznati hit Budapest Georgea Ezre također će se čuti na pozornici Open'er festivala. Ovo će biti njegov prvi koncert na tlu Poljske. Prvi put na Open'eru nastupat će i Michael Kiwanuka sa novim albumom Love & Hate, koji je proglašen jednim od najboljih u 2016. godini. Na glasu kao jedan od najboljih elektronskih bendova Europe, Moderat  će nastupiti 30. lipnja na glavnoj pozornici festivala. Dosad su objavili 3 albuma, a zadnji je objavljen prošle godine u travnju. Moderat je 2009. godine dobio titulu The #1 Live Act of the Year od strane čitatelja magazina Resident Advisor.

Osim spomenutih, na festivalu će se naći još Warpaint sa albumom Heads Up, koji će vas potaknuti na ples. Tu su još i poljski bendovi Taco Hemingway Julia Pietrucha, a za ljubitelje orkestralne glazbe pobrinut će se The Dumplings

FOTO: FACEBOOK/OPENER