LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vintage Industrial Bar

Povratak u mlađe dane s novim glazbenim programom „Sviraj stare“

K.L.U.B. Dostava Zvuka donosi novi glazbeni program u zagrebački Vintage. Održavat će se svaka dva mjeseca, a ugostit će najveća imena balkanske glazbene scene koja će svirati albume s početka karijere.

K.L.U.B. Dostava Zvuka donosi novi glazbeni program u zagrebački Vintage. Održavat će se svaka dva mjeseca, a ugostit će najveća imena balkanske glazbene scene koja će svirati albume s početka karijere.

Zaželjeli ste se starih pjesama s prvih albuma određenih izvođača? Na koncertima ste razočarani ako ne odsviraju neku koja vas vraća u mladost ili pak u dane kada ste tek počeli slušati omiljene izvođače? Mislite da su starije stvari bile bolje?

Došli ste na svoje! Sviraj stare novi je glazbeni program koji vam donosi K.L.U.B. Dostava Zvuka. Od ove ga jeseni pod svoj krov prima Vintage Industrial Bar u Zagrebu. Program će se održavati svaka dva mjeseca, a ugostit će najveća imena balkanske glazbene scene koja će striktno svirati samo svoja prva izdanja, odnosno albume s početka karijere.

Priliku da vas prvi vrati u dane s kraja osamdesetih i početka devedesetih dobio je LET 3. Prvoga dana jeseni, 23. rujna, Vintage Industrial Barom tutnjat će legendarne stvari s albuma Two Dogs Fuckin' (1989) i El Desperado (1991), a uz Ožujsko AMBER slušat ćete i danas tražene koncertne brojeve kao što su Izgubljeni, Sam u vodi, Ne trebam te, U rupi od smole, Fuck Famiglia, Ha ha ha, Pokvarena žena i Mona.

Ulaznice u pretprodaji od 19. kolovoza možete kupiti po cijeni od 75 kuna, dok će na dan koncerta upad iznositi 95 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar (Savska 160).

Dva mjeseca kasnije, 25. studenog, kada zima lagano kuca na vrata, misiju da vas ugrije hitovima s prva dva albuma ima Psihomodo Pop. Kad sam imao 16, Frida, Ja volim samo sebe, Ramona s Godine Zmaja (1988) te Sexy magazin, Pinokio i Kerosin Blues sa Sexy Magazina (1990) samo su neke od starih koje će Gobac i ekipa svirati vodeći se geslom sviraj stare.

Više informacija potražite na Facebook događaju.

FOTO: FACEBOOK