LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ususret „Everblue” turneji

Plavi orkestar, plavi Advent u Zagrebu i čarape

Zagrijavanje za koncert Plavaca koji će se početkom veljače održati u Domu sportova na repertoaru je ovog četvrtka. No ova je glazbena atrakcija pripremila još iznenađenja svojim obožavateljima...

Zagrijavanje za koncert Plavaca koji će se početkom veljače održati u Domu sportova na repertoaru je ovog četvrtka. No ova je glazbena atrakcija pripremila još iznenađenja svojim obožavateljima...

Velika regionalna glazbena atrakcija Plavi orkestar ovog četvrtka, 28. prosinca stiže na zagrebački Advent. U vrijeme darivanja i veselja svojim obožavateljima te svim Zagrepčanima i njihovim gostima poklanja mini nastup u samom centru Zagreba u Johannu Francku (Trg bana Josipa Jelačića 9) s početkom u 20 sati. Bit će ovo prigoda za blagdansko druženje s članovima sastava, a ujedno i uvertira u ono što nas čeka 17. veljače u velikoj dvorani Doma sportova u sklopu Everblue turneje. 

Ulaznice za dugoočekivani zagrebački koncert ovih su dana vrlo tražene, pa su tako one za fan pit u sustavu Eventima rasprodane, a još ih je malo ostalo u Dirty Old Shopu i Rockmarku. Sve druge kategorije ulaznica (parter, tribina, VIP) i dalje se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i na Eventim.hr te u Dirty Old Shopu, Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1), Rockmarku (Berislavićeva 13), Dallas Music Shopu u Rijeci (Splitska 2a).

Kako bi u ovo vrijeme darivanja olakšali svojim obožavateljima izbor poklona, Plavci su lansirali i jedan atraktivan fan proizvod. Naime, Saša Lošić oduvijek je bio poznat kao osoba kojoj ideja i humora nikad ne nedostaje, pa je tako svojim fanovima za ovu prigodu pripremio personalizirani originalni modni dodatak. Što nam u ovim hladnim danima glavu čuva, Losha čarape! Mekane crne pamučne čarape s unikatnim vezom Plavi orkestar s jedne strane te prepoznatljivom Lošinom siluetom s druge strane bit će dostupne u nagradnim igrama Dallas Recordsa i medijskih partnera koncerta.

FOTO: FACEBOOK