LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zagreb Classic

Planetarno popularni 2CELLOS okončava svjetsku turneju na Tomislavcu

Nakon četiri godine 2CELLOS će održati veliki koncert u Zagrebu. Zagrepčani i gosti sasvim besplatno mogu uživati u spektaklu na Trgu kralja Tomislava.

Nakon četiri godine 2CELLOS će održati veliki koncert u Zagrebu. Zagrepčani i gosti sasvim besplatno mogu uživati u spektaklu na Trgu kralja Tomislava.

Još nas samo malo vremena dijeli od velikog koncertnog spektakla planetarno popularnog dvojca 2CELLOS. Nastupit će u sklopu prvog open air festivala orkestara Zagreb Classic. Stoga ove subote 2. srpnja morate biti na Tomislavcu.

Program počinje već u 21 sat kada će publiku zagrijavati talijanski glazbenik The Leading Guy. Zvijezde večeri pridružit će se na pozornici u 21:30, a tijekom koncerta stižu i posebni gosti velika talijanska zvijezda Zucchero te jedan i jedinstveni Oliver Dragojević.

Bit će to prvi veliki koncert 2CELLOS-a u Zagrebu nakon četiri godine i spektakularni završetak njihove svjetske turneje. Kako bi potrajalo slavlje pete obljetnice, glazbena svečanost nastavit će se nakon koncerta velikim after partyjem na otvorenom za koji će se pobrinuti DJ-evi Phat Phillie i Bizzo Bodega.

Svim Zagrepčanima i brojnim gostima koncert u sklopu festivala Zagreb Classic, koji se održava pod pokroviteljstvom zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, daruju Grad Zagreb, Zagrebačka filharmonija i 2CELLOS. Ne propustite uživanje u glazbi na travi!

Više informacija potražite na Facebook događaju.

FOTO: STEPHAN LUPINO