LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zagreb Calling

Peper i Johann Franck zagrijavanje za željno iščekivani festival

Zagreb Calling vraća se u svom drugom izdanju 22. i 23. lipnja. Službeno zagrijavanje održat će se u dvama zagrebačkim klubovima.

Zagreb Calling vraća se u svom drugom izdanju 22. i 23. lipnja. Službeno zagrijavanje održat će se u dvama zagrebačkim klubovima.

Službeno zagrijavanje za drugo izdanje Zagreb Callinga održat će se u subotu 18. lipnja na dvama paralelnima partyjima u zagrebačkim klubovima. Klub Peper iz Ilice 5 predstavit će prvi dan festivala na kojem nastupaju Simply Red, Jinx i Natali Dizdar. Program počinje u 21 sat, glazbu će vrtiti odlična DJ-ica Ela, a ulaz je besplatan.

Johann Franck, koji se nalazi na samom Trgu Bana Jelačića, preuzeo je organizaciju zagrijavanja za drugi dan festivala na kojem sviraju John Newman, Elemental i Quasarr. Tulum će službeno započeti u 22 sata, za DJ pultom će se naći jedan od najpoznatijih zagrebačkih DJ-a Don Tom, a svi vlasnici ulaznica za festival na zagrijavanje ulaze besplatno.

Publika obaju klubova imat će na warm up partyjima priliku osvojiti VIP ulaznice za Šalatu. Suradnja će se nastavit i za vrijeme trajanja festivala. Johann Franck imat će službeni after party 22., a Peper 23. lipnja. Svi posjetitelji festivala imat će besplatan ulaz na oba aftera.

Zagreb Calling vraća se u svom drugom izdanju 22. i 23. lipnja. U srijedu će se vrata stadiona Šalata otvoriti u 19 sati. Program će svojim nastupom od 19 i 15 započeti Natali Dizdar. Druga se na scenu, u 20 i 30, penje grupa Jinx, dok je nastup headlinera, britanskih soul pop legendi Simply Reda planiran točno u 22 sata.  U četvrtak je planiran istovjetan terminski raspored izvođača. Prvi nastupaju Quasarr, zatim Elemental pa na stage izlazi nova velika otočka zvijezda John Newman sa svojim sastavom.

FOTO: LAA