LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncertna promocija albuma

Pavel koncertom u Tvornici promovira novi album

Bit će to treći album koji će Pavel koncertno promovirati na pozornici Tvornice. Bend će nas kao i uvijek iznenaditi s atraktivnim gostima.

Bit će to treći album koji će Pavel koncertno promovirati na pozornici Tvornice. Bend će nas kao i uvijek iznenaditi s atraktivnim gostima.

Grupa Pavel privela je kraju snimanje svog novog albuma koji su nam već predstavili s četiri singla, od kojih je aktualni Lažu devedesete odnedavno dobio i video izdanje, te uspješno osvaja domaći eter i vrhove top lista.

Izlazak novog albuma očekujemo tijekom ožujka, a bend najavljuje i koncertnu promociju u zagrebačkoj Tvornici kulture, u subotu 27. svibnja. Bit će to treći album koji će Pavel koncertno promovirati na pozornici Tvornice, nakon I mi smo došli na red prije tri godine i koncertne promocije albuma Od prve zvijezde ravno u ožujku 2013. godine

– Jako se veselimo koncertu u Tvornici, prošlo je tri godine od zadnjeg i red je da se vratimo, volimo taj prostor. Uvijek je inspirirajuće svirati na mjestu na kojem sviraju i tvoji glazbeni idoli – izjavio je frontmen benda Aljoša Šerić.

Iz godine u godinu sa svakim novim albumom rasla je i publika Pavela na krilima niza hitova poput Zbog tebe, Čuvaj me, Poslije nas, Vrijeme života, Autentično osrednji, Kalifornija, i sasvim je sigurno da će se taj niz povećati izlaskom nadolazećeg albuma. Koncert u Tvornici bit će i prvi veliki nastup na kojem se na pozornicu vraća Antonia Matković Šerić, a bend će nas kao i uvijek iznenaditi s atraktivnim gostima.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim i na Eventim.hr, u Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1) i Dirty Old Shopu po cijenama:

  • Early bird: 55 kn / do 19. ožujka
  • Pretprodaja: 70 kn / 20. ožujka – 26. svibnja
  • Na dan koncerta: 90 kn

Dodatne informacije potražite na Facebook događaju.

FOTO: ZVONIMIR FERINA