LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Savjeti

Otkrijte kako uletjeti curi

Donosimo savjete kojima ćete umanjiti šanse za odbijanje i uletjeti curi na pravi način.

Donosimo savjete kojima ćete umanjiti šanse za odbijanje i uletjeti curi na pravi način.

Blagdani su sve bliže, a to znači još jedan božićni ili novogodišnji obiteljski ručak na kojemu će te uža i šira rodbina ispitivati jesi li napokon pronašao ljubav svojega života, a dobro znaš da je situacija jednaka kao prošle godine Čarobno adventsko vrijeme idealno je za upoznavanja srodne duše kojom ćeš se već ove blagdane moći pohvaliti pred svima.

Prije nego dođemo do detaljnijih savjeta, trebaš znati da nijedna cura ne želi da joj se nabacuje creeper ili dečko koji sebe voli više od ikoga. Ako uđeš u prostoriju i staneš skenirati sve cure od glave do pete ili nosom paraš oblake, vjerojatno ćeš se i ovoga puta kući vratiti sam.

Iako nije znanost, nabacivanje curama zahtijeva određenu vrstu pripreme, a u nastavku donosimo što trebaš učiniti, odnosno izbjegavati.

Predstavi se

Jasno i iskreno predstavljanje ponekad može biti sve što je potrebno za početak razgovora s nekom curom. Nakon što su možda naviknule na ulete poput onoga Je l' te boljelo kad si pala s neba, anđele? jednostavno i iskreno predstavljanje doći će kao pravo osvježenje.

Učini da se osjeća posebnom

Zvuči kao klišej, ali svaka cura voli znati da ti nije jednaka kao i sve ostale u prostoriji. Reci joj zašto te privukla baš ona, pohvali njezin izgled i daj joj kompliment.

Plati joj piće

Iako ovaj ulet ne garantira sretan završetak, ne mora nužno ni nanijeti štetu. Naručiš li nekoj curi piće i pri tome ne vrebaš iz kuta sve dok ne pogleda u tebe, nego strpljivo čekaš ishod, može se dogoditi da će ti doći zahvaliti i time pokrenuti razgovor.

Nasmij ju

Ako se nađeš u situaciju u kojoj se možeš poslužiti humorom, a da ne bude isforsirano, učini to. Dobroj šali ne može odoljeti gotovo nijedna cura.

Osramoti sebe, ali i nju

Spomeni svoj ulet iz tinejdžerskih dana ili nešto drugo sramotno, čega vjerujemo da nikome od nas ne manjka i nagovori nju da ti prizna nešto svoje. Ako joj se otvoriš i otkriješ nešto što ne zna baš svatko, znat će da ti stvarno nije jednaka kao sve ostale cure u prostoriji.

Pokaži zašto će joj baš s tobom biti zabavno

Pokaži da se znaš zabaviti i pobrini se da cura koja te zanima to i vidi. Ne moraš plesati gol na šanku, ali nemoj ni stajati sa strane kao drvo. Ako primijeti da si normalan dečko koji zna partijati, vjerojatno će ti se obratiti ili te bar neće odbiti ako joj priđeš prvi.

Izvor: GIPHY
 
Sada kada si čuo neke stvari koje bi trebao raditi, nije loše spomenuti ni one koje bi trebao izbjegavati pod svaku cijenu.
 
Nemoj se previše truditi
 
Ako te cura jasno i glasno odbije, sigurno ju neće privući to što pokušavaš nešto još 20 puta nakon toga. Radije zamijeni očaj s malo dostojanstva i samopouzdanja.

Nemoj koristiti nadimke

Nikada, ali nikada, nemoj curi u prvoj rečenici ili nakon što ju nisi ni upoznao kako treba reći bebo, maco, dušo ili nešto slično. Ako će ovo nečemu pridonijeti, to je zabrana pristupa.

Nemoj se hvaliti novcem ili autima

Vozim bembaru i mogu ti, bebo, platit' sve te torbice i štiklice iz Zare! osigurat će vam ljubav života – apsolutno nikada. Iako je među dečkima rašireno mišljenje da se cure pale samo na aute i novac, tražiš li nekoga za ozbiljnu vezu, trebaš znati da je prije svega bitno kakva si osoba.

Nemoj ići od cure do cure

Nemoj očekivati da te neka cura neće odbiti nakon što si prije nje već obišao par cura. Nijedna cura ne uživa u tome da je drugi, a pogotovo zadnji izbor.

FOTO: UNSPLASH