LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za sve sretno zaljubljene

Osam ideja za romantičan i jeftin spoj na Valentinovo

Pred vratima je Valentinovo, najromantičniji dan u godini. Donosimo vam osam ideja za romantičan valentinovski spoj koji će sigurno impresionirati vašu voljenu osobu, a neće vam u potpunosti isprazniti novčanik.

Pred vratima je Valentinovo, najromantičniji dan u godini. Donosimo vam osam ideja za romantičan valentinovski spoj koji će sigurno impresionirati vašu voljenu osobu, a neće vam u potpunosti isprazniti novčanik.

14. veljače, dan Sv. Valentina i Dan zaljubljenih opasno nam se približava. Iako su ispitni rokovi u punome jeku, sigurni smo da ćete taj dan, ili barem večer, posvetiti svom partneru ili partnerici. Vjerojatno ste već razmišljali i o raznim mogućnostima za spoj na taj dan. Nažalost, studentski je budžet tanak i opcije su poprilično ograničene. Upravo zato donosimo vam nekoliko ideja za fantastičan spoj na Valentinovo koji vas neće stajati pola mjesečne stanarine.

1. Filmski maraton

Imate neku filmsku franšizu koju oboje obožavate? Vaš partner ili partnerica obožava filmsku franšizu koju vi nikada niste pogledali? Zavalite se na kauč, pokrijte se dekicom i pogledajte ju zajedno. Dodajte još i fine palačinke sa nutellom, toplu čokoladu i pokoju svijeću i imate sve sastojke za romantičan spoj koji se pamti.

2. Odlazak u prirodu

Za one među vama koji obožavaju boravak u prirodi ovo je savršena opcija. Toplo se obucite, spakirajte koji sendvič i bocu vode u ruksak i zaputite se zajedno u najbližu šumu ili planinu. Pješke ili na biciklima, sasvim je svejedno. Naravno, budite oprezni kako se ne biste ozlijedili.

FOTO: Pixabay

3. Karaoke

Ako želite spoj koji sa sobom nosi malo manje pritiska, pronađite kafić u kojem se održavaju karaoke i dobro se zabavite. Otpjevajte dragu pjesmu zajedno ili budite hrabri i sami stanite na pozornicu. Čak i ako ne želite pjevati ostali će vam pjevači sigurno izmamiti osmijeh na lice.

4. Trivia kviz

Pub kvizovi u posljednje vrijeme postaju sve popularniji. Ukoliko se u vašemu gradu na Valentinovo ne održava nijedan, zašto ne biste imali privatni pub kviz udvoje? Svatko od vas neka napravi kviz na koji će onaj drugi morati odgovarati. Pub kvizovi najčešće se sastoje od pet kategorija od kojih svaka sadrži po pet pitanja, no vi se ne morate strogo pridržavati tih pravila. Želite li malo začiniti stvari, za svako neodgovoreno ili pogrešno odgovoreno pitanje popijte čašicu žestice.

5. Piknik u zatvorenom

Bilo bi savršeno kada biste mogli otići u neki lijepi park i uživati na otvorenom, no u slučaju lošeg vremena prebacite zabavu u zatvoren prostor. Pripremite salatu i sendviče, ne zaboravite na nešto slatko za desert i piće koje oboje volite, dignite šator ili rasprostrite deku na podu i uživajte u druženju.

FOTO: Pixabay

6. Game night

Ako oboje volite igrice, bile to videoigre, kartaške igre ili dobre stare stolne igre, provedite večer igrajući ih udvoje. Poker na svlačenje uvijek je dobrodošao način za začinjavanje večeri.

7. Romantični izlet

Ako postoji neka strana destinacija koju oboje želite posjetiti, pretvorite valentinovski spoj u tematsku večer. Pogledajte zajedno dokumentarac o toj zemlji, pripremite jelo iz te zemlje i slušajte glazbu koju su stvorili umjetnici iz te zemlje. Naučit ćete nešto novo i pritom se sjajno zabaviti.

8. Plesanje

Nudi li neki klub zanimljivu svirku ili slušaonicu, otiđite na nju i plešite cijelu noć. Ako niste raspoloženi za izlazak, zajedno napravite playlistu najdražih pjesama i uživajte u glazbi i jedno u drugom u privatnosti svoje sobe. Uz grickalice i bocu vina ili koje pivo, zabava je zagarantirana.

FOTO: Pixabay

FOTO: PIXABAY