LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncerti

Objavljen line-up za ovogodišnji FER Open Air!

Ulaz na ovogodišnji FER Open Air je besplatan.

Ulaz na ovogodišnji FER Open Air je besplatan.

U subotu, 28. svibnja parkiralište pored FER-a pretvara se u oazu dobrog društva, još bolje glazbe i najfinijeg piva. Na drugom FER Open Airu tom prilikom zasvirat će Artan Lili, Trophy Jump, Balkalar, ectratis, Sitzpinker te Stoposto i Beriz.

Artan Lili je beogradska noise-pop četvorka koja već godinama oduševljava svojim scenskim umijećem i individualnim, dosljednim i inteligentnim autorskim i izvođačkim ostvarenjima, pa su tako i u Hrvatskoj osvojili brojne poklonike.

Trophy Jump je punk rock bend iz Zagreba koji korijene vuče iz JeboTon kolektiva. Zadnjih nekoliko godina odsvirao više europskih turneja, mnoge vikend koncerte po klubovima i festivalima u regiji te snimio tri EP izdanja + Split EP s bendom afewyearslater iz Budimpešte.

Balkalar je bend uz koji je dernek naprosto neizbježan. Promovira pozitivne strane Balkana koje je moderni čovjek zaboravio slavlje života, pjevanje, ples, sloboda, uživanje, ljubav... Na njihovu se repertoaru nalaze sevdalinke, makedonske, romske, hrvatske, pa čak i iranske pjesme.

ectratis je studijski projekt i bend zagrebačkog glazbenika Mateja Blečića. Projekt postoji još od 2014. godine, ali veću pozornost dobiva 2019. godine kada je objavljen međunarodno priznati debitantski album The Artificial Spirit koji se žanrovski može svrstati u zanimljivu kombinaciju popa, progresivnog rocka i jazz fusiona.

Beogradski četverac Sitzpinker je jedan od bendova iz HaliGali kolektiva, nastupali su na HaliGali festivalu i pojavili su se na kompilaciji 2019. godine sa singlom Metanoja, a 28. 5. zagrebačkoj publici predstavit će svoj indie garažni rock zvuk s primjesama shoegazea i psihodeličnog rocka.

Stoposto i Black Beriz su sarajevski reperi koji već duži niz godina nastupaju zajedno. Karakteriziraju ih energični nastupi i nezaboravni plesni pokreti. Najpoznatiji su po pjesmama kao što su Palmic, #Joja i Bera ustali malo ranije da završe nešto i Nafakali.

Ulaz na ovogodišnji FER Open Air je besplatan. 
FOTO: UNSPLASH