LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pomoć pri zapošljavanju

Mi bacamo, vi hvatate! - event za mlade bez radnog iskustva

Događaj je namijenjen ljudima koji su tek ušli na tržište rada.

Događaj je namijenjen ljudima koji su tek ušli na tržište rada.

U subotu, 9. travnja Ocean Znanja u suradnji s BIZkoshnica Coworkingom organizira event za mlade ljude bez radnog iskustva i koji po prvi put traže posao te ulaze na tržište rada. Event će se održati u prostorima BIZkoshnica Coworkinga u Ilici 71 od 11 do 14 i 30 sati.

Biraju li studenti fakultete prema osobnim preferencijama ili potrebama tržišta rada?


Event se sastoji od tri dijela te je namijenjen svim mladim ljudima koji su tek ušli na tržište rada, studentima završnih godina fakulteta, nezaposlenima i svima koji su zainteresirani

Kako u odnosu na naše EURO protivnike stojimo u „utakmici” ulaganja u obrazovanje i (ne)zaposlenost mladih?


U prvom dijelu ćete moći saznati što mladima nudi Hrvatski zavod za zapošljavanje te kako Ured za razvoj karijera može pomoći u traženju posla. Nakon pauze, u drugom dijelu možete saznati kako plaćeno stažirati u institucijama Europske unije ili volontirati preko Europskih snaga solidarnosti te čuti iz perspektive poslodavaca iz Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije što je potrebno kako bi bili poželjan zaposlenik. U drugom dijelu će gostovati Igor Madžar koji će podijeliti svoje iskustvo samozaposlene osobe. Treći dio ostavljen je za tri praktične radionice na kojima ćete moći raditi na vještinama potrebnima pri zapošljavanju između kojih će sudionici moći birati na kojoj sudjelovati. 

Koje su šanse da pronađete posao odmah nakon diplomiranja?


Više o eventu možete pročitati ovdje.
FOTO: OCEAN ZNANJA