LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Neno Belan objavio goste na koncertu

Massimo, Maja Posavec i Akvarel pridružuju se Neni Belanu na pozornici Doma sportova

Neno Belan za tjedan dana slavi 20 godina suradnje s Fiumensima velikim koncertom u zagrebačkom Domu sportova. Slavlje će uveličati nastupi Massima, Maje Posavec te a cappela grupe Akvarel.

Neno Belan za tjedan dana slavi 20 godina suradnje s Fiumensima velikim koncertom u zagrebačkom Domu sportova. Slavlje će uveličati nastupi Massima, Maje Posavec te a cappela grupe Akvarel.

Neno Belan otkrio je goste koji će mu se pridružiti na velikom slavljeničkom koncertu kojim slavi 20 godina suradnje s Fiumensima. Na pozornici u Domu sportova 25. veljače nastupit će uz gostovanja Massima, Maje Posavec te a cappela grupe Akvarel.

Prvo veliko ime koje je Neno najavio jest njegov veliki prijatelj i kolega Massimo Savić. Ako netko može parirati Neni Belanu u mjesecu zaljubljenih, to je upravo Massimo. godine 2009. pjesma Zar više nema nas? bila je pjesma godine, za koju su Neno i Massimo dobili Porina za najbolju vokalnu suradnju.

Maja Posavec je svoje glazbeno ime izgradila kroz Detour. Iskorak u solo vode učinila je upravo zahvaljujući Neni Belanu s kojim je otpjevala mega hit Tvoj glas, inače nagrađen Porinom za najbolju vokalnu suradnju. Nakon toga Maja je objavila još dva samostalna singla i najavila objavu debitantskog albuma.

Akvarel nije klasična hrvatska pop grupa. Svojim pjesmama šest pjevača iz Osijeka daju jednu posve novu dimenziju svojim višeglasjem uz beat box. Nedavno su oduševili svojom izvedbom pjesme Ljubav na Zagrebačkom festivalu, a uz Nenu Belana kao jednog od najcjenjenijih autora ljubavnih pjesama u Hrvatskoj zasigurno će još više zablistati.

Neno Belan ima još jedan dodatni razlog za slavlje! Naime, album Sanjaj! Nene Belana & Fiumensa osvojio je nominaciju za Porin u kategoriji Najbolji album pop glazbe.

Ulaznice za koncert po cijeni od 95 kn, a na dan koncerta 125 kuna, možete potražiti u sustavu Eventima, u Dirty Old Shopu u Tratinskoj, Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1) i riječkom Dallas Music Shopu. Sve dodatne informacije o koncertu potražite na službenom Facebook događaju.

FOTO: ANAMARIJA VARTABEDIJAN