LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert u Tvornici kulture

Marissa Nadler, ljubimica nezavisne scene, donosi apokaliptični ton stihova

Marissa Nadler stiže u Zagreb u sklopu turneje koja prati njen aktualni album „Strangers". U njemu je ujedinila svoje slomljene, iskonske i napuštene muze.

Marissa Nadler stiže u Zagreb u sklopu turneje koja prati njen aktualni album „Strangers". U njemu je ujedinila svoje slomljene, iskonske i napuštene muze.

Multitalentirana američka glazbenica i umjetnica Marissa Nadler nastupit će u Tvornici kulture 19. prosinca. Nošena fantastičnim vokalom u svojoj glazbi vješto kombinira utjecaje u rasponu od countryja i folka preko americane do gotha i black metala. Ova jedinstvena umjetnica u petnaestak godina karijere objavila je sedam službenih albuma, dva EP-a i hrpu singlova i neslužbenih izdanja postavši ljubimica nezavisne scene i medija.

Marissa u Zagreb dolazi u sklopu turneje koja prati njezin aktualni album. U posljednje dvije godine koliko je prošlo od izdanja July, jednog od najboljih u 2014. godini, prošla je turbulentnu vezu koja se odrazila na njezine pjesme. Okrenuvši se prema univerzalnijim temama zaronila je duboko u nadrealne i apokaliptične motive obojavši likove svojih stihova kao usamljene i očajne. Nadlerine su muze slomljene, iskonske, napuštene i ujedinjene u glasu aktualne zbirke koja s pravom nosi naslov Strangers.

Kao i na prošlom albumu surađivala je s producentom Randallom Dunnom, poznatim po radu s bendovima (Sunn O))), Earth i Black Mountain. Uz njihovu je pomoć stvorila materijal čija sonična kvaliteta odgovara apokaliptičnom tonu stihova.

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.

FOTO: LAA