LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga studenata grada Splita

Klapa Sorelo osvojila naklonost publike i žirija na Festivalu studentskih klapa

Nijanse su odlučile o pobjednicima ovogodišnjeg izdanja Festivala studentskih klapa. Prvo mjesto i nagradu publike osvojila je klapa Sorelo. Na drugom i trećem mjestu našle su se klape Euterpa i Gradec.

Nijanse su odlučile o pobjednicima ovogodišnjeg izdanja Festivala studentskih klapa. Prvo mjesto i nagradu publike osvojila je klapa Sorelo. Na drugom i trećem mjestu našle su se klape Euterpa i Gradec.

U kinu Forum, u sklopu studentskog doma Stjepan Radić, 18. ožujka održalo se peto izdanje Festivala studentskih klapaPobjednici ovogodišnjeg festivala su:

  • 1. Mjesto – klapa Sorelo
  • 2. Mjesto – klapa Euterpa
  • 3. Mjesto – klapa Gradec

Nagrada publike dodijeljena je klapi Sorelo, a nijanse su odlučivale o pobjedniku. Klape Figurin i Falkuša također su dojmile sve prisutne. U nenatjecateljskom dijelu večeri nastupala je svima poznata klapa Grdelin, koja je bila kao šlag na torti cijeloj večeri. Ono što je posebno dojmilo sve prisutne jest nastup Eme Aničić koja je uspjela navesti cijelu dvoranu da pusti svoj glas pjesmom Željo moja izvođačice Doris Dragović.

Foto: Udruga studenata grada Splita

Udruga studenata grada Splita od srca se zahvaljuje svim klapama koje su joj pomogle u stvaranju nezaboravnih sjećanja. Ugodna večer zaokružila se domjenkom na kojem su se pjevači nastavili družiti uz pjesmu. Nedugo nakon punjenja trbuščića pršutom, sirom i vinom, klapaši su se nastavili uz ples u klubu Roko.

– Hvala barba Miki i Jarunskim Dvorima, Zags Caffe-u, Karlovačkom. Dalmacijavinu jer je osiguralo klapama osvježenje uz vječni Pipi. Hvala, Studentski Zbore Sveučilišta U Zagrebu na ukazanom povjerenju i financijskoj pomoći. Hvala našoj najdražoj banci, Splitskoj banci. Hvala, Studentski centre Zagreb na omogućenom prostoru za festival i domjenak. Posebno hvala našem najvjernijem sponzoru u svim projektima – Clubu Roko. – riječi su kojima organizatori zahvaljuju sponzorima na ostvarenju ovog divnog druženja.

Već sada se najavljuje novo izdanje za iduću godinu. Šesti Festival studentskih klapa obilovat će iznenađenjima.

FOTO: UDRUGA STUDENATA GRADA SPLITA