LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište Jurja Dobrile

Jole, The Night Express i Lukka na Brucošijadi u Puli

Cijena ulaznice za studente je 20 kuna, ali broj ulaznica je ograničen na jednu po studentu, uz predočenje iksice ili indeksa.

Cijena ulaznice za studente je 20 kuna, ali broj ulaznica je ograničen na jednu po studentu, uz predočenje iksice ili indeksa.

Studentski zbor Sveučilista Jurja Dobrile u Puli organizira veliku Brucošijadu koja će se održati ove subote u dvorani Doma sportova Mate Parlov. Tulum je, prije svega, namjenjen studentima prve godine kojima Studentski zbor na ovaj način želi dobrodošlicu na Sveučilište.

— Želja nam je priuštiti studentima nezaboravnu zabavu dobrodošlice za početak akademske godine te pružiti priliku da se upoznaju i druže s ostalim kolegama. – kažu predstavnici Studentskog zbora.

Brucošijada službeno počinje u 21 sat, a trajat će sve do 5 sati ujutro. Glavna zvijezda večeri (bar što se glazbenog dijela tiče) bit će Jole, a nastupit će i bend The Night Express i Lukka.

„Dobrilijada 2024”: vraća se poznata brucošijada s rock, punk, hip-hop, r'n'b, electro i disco-hitovima


Cijena ulaznice za studente je 20 kuna, ali broj ulaznica je ograničen na jednu po studentu, uz predočenje iksice ili indeksa. Studentske ulaznice moći će se podignuti 4. studenoga u prostorijama Studentskog zbora (Ronjgova 1) od 10 do 17 sati.

Cijena ulaznica za posjetitelje koji nisu studenti je 50 kuna, a mogu se kupiti u trgovinama H2O na Verudi Porat i na Punti kod kružnog toka, radno vrijeme od 8 do 24 sata, te u caffe baru THE BAR u Žminju.

Donosimo cijene za domski ljetni smještaj u gradovima diljem Hrvatske


FOTO: FACEBOOK