LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nastup u Lisinskom

Iza Natali Dizdar 15 je godina karijere; proslavit će ih velikim koncertom

Svaki segment petnaestogodišnje uspješne karijere Natali Dizdar donosi na veliki slavljenički koncert, prvi samostalni u Lisinskom.

Svaki segment petnaestogodišnje uspješne karijere Natali Dizdar donosi na veliki slavljenički koncert, prvi samostalni u Lisinskom.

Zahvaljujući kontinuiranoj pristutnosti na sceni, ne postoje oni koji ne znaju tko je Natali Dizdar. A zbog četiri albuma i brojnih glazbenih nagrada, mnogi nipošto neće htjeti propustiti njen prvi samostalni koncert u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Zakazan je za 12. svibnja 2018. u 20 sati. 

Svaki segment petnaestogodišnje uspješne karijere donosi na veliki slavljenički koncert. Na pozornicu će se popeti u društvu proširenog sastava svog benda i dugogodišnjih glazbenih suradnika. Cijeli će doživljaj upotpuniti osvježen aranžman i zanimljivi gosti.

Hitovi kao što su Stranac, Zamijenit ću te gorim ili Grijeh punili su Tvornicu kulture i mnogobrojne klubove. Stoga, nema dvojbe da će do posljednjeg trenutka vladati pomama za ulaznicama među svima onima koji uživo žele čuti kako zvuči Natali s mikrofonom u rukama, što im je i omogućio Story.hr.

Svoje mjesto možete osigurati na blagajni Lisinskog te na prodajnim mjestima i u sustavima Ulaznice.hr i Eventim.hr. Sve se dodatne informacije nalaze na službenom Facebook eventu.

FOTO: FACEBOOK