LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna akcija

eSTUDENT organizira božićni humanitarni pub turnir; prikupljaju se sredstva za nezbrinute mačke

Prijave za turnir, koji se održava u Varaždinu, zaprimaju se do 13. prosinca.

Prijave za turnir, koji se održava u Varaždinu, zaprimaju se do 13. prosinca.

Udruga eSTUDENT uz suradnju s lokalnom zajednicom grada Varaždina ove godine organizira Humanitarni Pub-Turnir. Događaj se održava u noćnom baru Barfly u srijedu 15.12. s početkom u 19 sati.

Prijaviti se možete preko forme ili QR koda koji se nalazi na plakatima i digitalnim letcima, a prijave se zaprimaju do 13.12. sa završetkom u ponoć.

Glavni cilj održavanja turnira je veselo druženje i topla atmosfera u božićnom ruhu, a sva prikupljena novčana sredstva donirat će se Udruzi za nezbrinute mačke Životni zov Varaždin.

Turnir je podijeljen u dva segmenta. Prvi je kartaška igra Belot zvana Bela, a drugi društvena igra Pikado. Kotizacija za turnir je 20 kuna po igraču ili 40 kuna po paru (PDV uključen). 

– Što se pića tiče, nećete ostati žedni jer smo Vam osigurali promotivnu cijenu na određena alkoholna pića, a na dan održavanja turnira ljubitelji toplih napitaka dobivaju kupon 1+1 gratis. Dress code nije obavezan, ali Vam savjetujemo božićni džemper, mirnu ruku i pokeraško lice – poručuju iz eSTUDENT-a. 

Tri najbolja tima , najavljuju organizatori, očekuju vrijedne nagrade.

FOTO: PIXABAY