LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glazbeni događaj u Rijeci

E.N.I. priprema veliki koncert povodom 20 godina djelovanja

Povodom 20 godina djelovanja grupa E.N.I. održat će koncert u Rijeci na kojem će sudjelovati brojni gosti koji su obilježili njihovu karijeru – Putokazi, Šajeta, Neno Belan & Fiumensi, En Face i Let 3.

Povodom 20 godina djelovanja grupa E.N.I. održat će koncert u Rijeci na kojem će sudjelovati brojni gosti koji su obilježili njihovu karijeru – Putokazi, Šajeta, Neno Belan & Fiumensi, En Face i Let 3.

Ženski kvartet E.N.I. ove godine obilježava 20 godina glazbene karijere. Tim povodom priprema glazbeni događaj koji će se održati 8. ožujka u centru Zamet u Rijeci. Veliki koncert tog dana već tradicionalno ženama grada Rijeke poklanja Gradska organizacija SDP Rijeka.

Kvartet koji čine Elena Tomeček, Nikolina Tomljanović, Iva Močibob i Ivona Maričić skrenuo je pozornost svojom pojavom 1997. godine na glazbenoj sceni. Stasale iz legendarnih riječkih Putokaza, E.N.I. su bile osvježenje na hrvatskoj estradi. Pjesama Probudi me, kojom su nastupile na Eurovisionu u Dublinu, označila je sjajan početak jedne glazbene karijere.

Diskografski i dalje aktivne, E.N.I. redovito objavljuju nove singlove. Upravo povodom velikog jubileja, 20 godina benda, E.N.I. predstavljaju još jedan novi singl. Riječ je o vedroj i optimističnoj pop pjesmi To je moj dan koju je napisao priznati slovenski skladatelj i producent Raay, a prijevod na hrvatski zasluga je Ivone Maričić.

– Ovo je pozitivna pjesma koja govori o radosti novih početaka. Ako odlučimo, svaki dan može biti novi početak, početak nečeg lijepog. Takvom pozitivnošću pripremamo i koncert povodom 20 godina djelovanja na sceni. Uz divnu publiku, zatim uz Putokaze, Šajetu, Nenu Belana & Fiumense, Vavu, En Face i Let 3 koji su na neki način obilježili našu karijeru, veselo ćemo proslaviti našu obljetnicu! – izjavila je Nikolina Tomljanović.

– Raspoloženje novog singla i naše je trenutno raspoloženje, veselimo se našem danu! – dodala je Ivona Maričić.

FOTO: DALLAS RECORDS