LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert Brkova

Dado Topić ponovno će pokazati svoj mitski rock’n’roll torzo u Tvornici kulture

Nakon trijumfa u beogradskoj Hali sportova, grupa Brkovi preuzet će kontrolu nad Tvornicom kulture u dvije najjače koncertne večeri ovog vikenda u Zagrebu.

Nakon trijumfa u beogradskoj Hali sportova, grupa Brkovi preuzet će kontrolu nad Tvornicom kulture u dvije najjače koncertne večeri ovog vikenda u Zagrebu.

Grupa Brkovi održat će dvije najjače koncertne večeri ovog vikenda u Zagrebu. Brkati mladići donose Torzo Dade Topića u klub u Šubićevoj u petak 8. i u subotu 9. travnja. Vrata Tvornice kulture obje večeri otvorit će se u 20:00. Prva će na scenu u 20:30 izaći solinska Sila nečista, dok će novosadski Pero Defformero svoj nastup početi u 21:00. Koncert Brkova, koji će trajati namanje dva sata, počinje u 22:00.

Zagrijavanje za Zagreb bend je odradio 1. travnja u Hali sportova na koncertu koji je imao sve potrebno da uđe u red antologijskih: furiozne setove glavnih zvijezda i gostiju, Brkove s čak tri gitare, nebrojene neprimjerene izjave Shamse69 i inicirano politički nekorektno skandiranje publike zbog kojeg je policija nakratko prekinula koncert, Makedoniju i Floyd uz izvedbi Dade Topića koji je, dakako, pokazao i svoj mitski rock’n’roll torzo.

Sličan show možemo očekivati u Zagrebu. Brkovi su predstavili aktualan studijski album koji je odsviran u cjelosti, a nakon kojeg se grupa okrenula najvećim hitovima iz ostatka repertoara: Ornela, Nevjernica, Cvjetalo je meni cvijeće, Samo pijan mogu, Pizda materina, Nisam ja za tebe, Tolerancija, Mala, Opasno se drogiram, Kurvo prokleta i mnogim drugima.

 

FOTO: ROBERTO PAVIĆ