LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Brukanje na faksu više nije noćna mora, sada se nagrađuje

Vrijeme je da nadiđete bolno iskustvo brukanja prilikom održavanja prezentacije na faksu, nasmijte mu se i okrenite ga u svoju korist.

Vrijeme je da nadiđete bolno iskustvo brukanja prilikom održavanja prezentacije na faksu, nasmijte mu se i okrenite ga u svoju korist.

Panični strah od javnih nastupa osjećaj je koji se vrlo učestalo javlja, a malobrojnim je sretnicima stran. Koliko god znali znali zanimljivih i relevantnih informacija o nekoj temi, mnoge oblije znoj kad o njima krenu govoriti pred većim brojem ljudi. Na fakultetima to zna biti vrlo izraženo jer se pred studente nerijetko stavlja zadatak izlaganja gradiva ili radova pred njihovim kolegama.

Neka istraživanja pokazuju da je drugi na ljestvici svih strahova, a nalazi se odmah nakon straha od smrti. Premda se ta činjenica može činiti smiješnom, ona to nije i uopće ne začuđuje. Sasvim je prirodno izbjegavati nezavidnu poziciju govornika čije nesavršenosti i nesigurnosti olako mogu postati predmetom procjene drugih.

I sami ste se sigurno mnogo puta preznojili, pozelenili, drhtavim glasom progovarali pred svojim kolegama u studentskim klupama, dok vam je srce ubrzano lupalo. Uspjeli ste preživjeti desetak do dvadeset minuta i mirno živjeti do idućeg izlaganja. Sve do jednog trenutka kad ste se potpuno obrukali.

Vrijeme je da to bolno iskustvo nadiđete, nasmijete mu se i okrenete ga u svoju korist! Naime, ako ga odlučite podijeliti s nama u komentarima na Facebook stranici Studentskog.hr ispod objave ovog članka, ulazite u konkurenciju na nagradnom natječaju Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA).

Natječaj traje od utorka, 26. rujna, do petka, 29. rujna, u 15 sati kada će HURA-ino prosudbeno povjerenstvo odlučiti o najsmješnijem dobitniku. A njega pak očekuje vrlo vrijedna nagrada – besplatni upad na HOWtoWOW radionicu o prezentacijskim vještinama koju će održati jedan od najboljih predavača ovogodišnjih Dana komunikacija – Mark Shayler.

Više informacija o radionici potražite na poveznici.

Foto: HURA
FOTO: HURA