Komunikacijske vještine

Misliš da tvojoj prezentaciji nedostaje „WOW“ efekt, a uz to se pitaš i „HOW?“

HOWtoWOW

Kako pronaći svoj glas, kako biti svoj, kako se opustiti, otkrit će ti karizmatični govornik Mark Shayler 6. listopada na radionici „How to give a talk like you have always wanted to?“.

Imaš tremu pred obranu diplomskog, završnog ili pak samo seminarskog rada? Misliš da ne možeš pokazati sebe u pravom svjetlu za katedrom kada imaš izlaganje? Dođi na radionicu How to give a talk like you have always wanted to? i razuvjeri se, jer držati odličnu prezentaciju ne znači pratiti metodu i pravila, kao ni pratiti načelo jedan slajd – jedna minuta. Održat će se u petak, 6. listopada, s početkom u 9 sati u prostorijama HUB385, Petračićeva ul. 4, Zagreb.

Mark Shayler, osnivač organizacije DO Lectures, jedan je od najkarizmatičnijih britanskih govornika, što je dokazao i na ovogodišnjim Danima komunikacija, gdje je bio jedan od najboljih predavača prema mišljenju publike. Držao je predavanja nekim od najvećih kompanija na svijetu, a kad nije na pozornici, radi kao konzultant za različite tvrtke pri razvoju razornih strategija, proizvoda i poslovnih modela.

Mark Shayler; Foto: Pixsell

Na ovoj radionici, Mark će te naučiti kako pronaći svoj glas, kako biti svoj, kako se opustiti, kako se istaknuti i kako koristiti slajdove koji ne izgledaju poput slajdova. Saznat ćeš kako govoriti bez slajdova i pripreme te kako se držati na pozornici, ali i kako se opustiti te zavoljeti prezentacije i govore. Možda to jesu jednostavne stvari, ali nisu lagane.

Ako te k tome zanima marketing i PR, imaš se priliku družiti i upoznati ekipu iz industrije, počevši od oglašivača pa sve do, možda, budućih kolega.

I sad se sigurno pitaš koliko te ova uber-super-duper radionica košta? Studenti do 26 godina, uz predočenje indeksa, ostvaruju popust od 50 posto, ne samo za ovu, već i za sve ostale HOWtoWOW radionice. Sve što trebaš jest prijaviti se na internetskoj stranici Hura.hr, gdje možeš pronaći još korisnih informacija.

Komentari na članak

Vezani članci

FOI Varaždin

Prilike i primjeri međunarodne suradnje

8. Dan međunarodne suradnje na varaždinskom FOI-ju

Na programu će sudjelovati gosti predavači iz akademske zajednice, gospodarstva i Agencije za mobilnost i programe EU-a, kao i studenti koji su dio svog boravka, odnosno prakse proveli u inozemstvu.

foto

Sveučilište u Dubrovniku

Novi natječaj za stipendije dubrovačkim studentima slabijeg socijalno-ekonomskog statusa

Redoviti studenti Sveučilišta u Dubrovniku mogu ostvariti pravo na stipendiju u iznosu od 1000 kuna. Rok je za prijavu 19. prosinca 2017.

PRaznici na Bernaysu 2016.

Dvodnevna edukacija

Otputujte s "PRaznika na Bernaysu" s besplatnom školarinom

– Ovo je prilika svim sudionicima da steknu nova prijateljstva i otkriju kako je to studirati na najvećem studiju komunikacija u Hrvatskoj. – rekao je mr. sc. Zdeslav Milas, prodekan Bernaysa.

8 savjeta koje će vam pomoći u bržem učenju!

Za opasne štrebere

Osam savjeta koji će vam pomoći u bržem učenju

Spadate li i vi u onu skupinu ljudi kojima treba dva tjedna da pripreme kolokvij? Jeste li jako ljubomorni na vaše kolege koji kažu da su učili samo noć prije ispita i dobiju odličnu ocjenu? Ako jeste, ovo je članak za vas!

Morse - telegraf

Na današnji dan

Prezentirana ideja za najpoznatije točkice i crtice

Tri kratka, tri duga, tri kratka. Jasno, radi se o kratici SOS, najprepoznatljivijem tekstu Morseove poruke. Ideja za takav način komunikacije na daljinu prezentirana je na današnji dan 1838. godine.