Komunikacijske vještine

Misliš da tvojoj prezentaciji nedostaje „WOW“ efekt, a uz to se pitaš i „HOW?“

HOWtoWOW

Kako pronaći svoj glas, kako biti svoj, kako se opustiti, otkrit će ti karizmatični govornik Mark Shayler 6. listopada na radionici „How to give a talk like you have always wanted to?“.

Imaš tremu pred obranu diplomskog, završnog ili pak samo seminarskog rada? Misliš da ne možeš pokazati sebe u pravom svjetlu za katedrom kada imaš izlaganje? Dođi na radionicu How to give a talk like you have always wanted to? i razuvjeri se, jer držati odličnu prezentaciju ne znači pratiti metodu i pravila, kao ni pratiti načelo jedan slajd – jedna minuta. Održat će se u petak, 6. listopada, s početkom u 9 sati u prostorijama HUB385, Petračićeva ul. 4, Zagreb.

Mark Shayler, osnivač organizacije DO Lectures, jedan je od najkarizmatičnijih britanskih govornika, što je dokazao i na ovogodišnjim Danima komunikacija, gdje je bio jedan od najboljih predavača prema mišljenju publike. Držao je predavanja nekim od najvećih kompanija na svijetu, a kad nije na pozornici, radi kao konzultant za različite tvrtke pri razvoju razornih strategija, proizvoda i poslovnih modela.

Mark Shayler; Foto: Pixsell

Na ovoj radionici, Mark će te naučiti kako pronaći svoj glas, kako biti svoj, kako se opustiti, kako se istaknuti i kako koristiti slajdove koji ne izgledaju poput slajdova. Saznat ćeš kako govoriti bez slajdova i pripreme te kako se držati na pozornici, ali i kako se opustiti te zavoljeti prezentacije i govore. Možda to jesu jednostavne stvari, ali nisu lagane.

Ako te k tome zanima marketing i PR, imaš se priliku družiti i upoznati ekipu iz industrije, počevši od oglašivača pa sve do, možda, budućih kolega.

I sad se sigurno pitaš koliko te ova uber-super-duper radionica košta? Studenti do 26 godina, uz predočenje indeksa, ostvaruju popust od 50 posto, ne samo za ovu, već i za sve ostale HOWtoWOW radionice. Sve što trebaš jest prijaviti se na internetskoj stranici Hura.hr, gdje možeš pronaći još korisnih informacija.

Komentari na članak

Vezani članci

Obnova studentskih domova - paviljon na Cvjetnom

Stanje nakon obnove

U Cvjetnom još uvijek ne cvjetaju ruže

Pristižu studenti u obnovljeni SD Cvjetno naselje. Saznajte čime su nezadovoljni i zbog čega su oduševljeni.

Noć knjige 2016.

Noćna manifestacija za knjigoljupce

Studenti u potrazi za Shakespeareom u zagrebačkoj Noći knjige

Zagrebački studenti u Noći knjige otkrit će kako je kucalo Julijino srce, kakve veze imaju kukci s knjigama i knjige s kukcima te raspravljati o subverziji u renesansi.

Studentski rad

Studentski rad

Vlada napokon usvojila novi prijedlog Zakona o obavljanju studentskih poslova; čeka se saborska procedura i izjednačavanje prava redovnih i izvanrednih studenata

Nakon velikog nezadovoljstva Hrvatskog studentskog zbora i brojnih studenata izazvanog otežanom realizacijom procesa donošenja dugoočekivanog Zakona o studentskim poslovima, koja se trebala dogoditi još na početku godine, Vlada je u saborsku proceduru napokon uputila novi Zakon kojim će se svim hrvatskim studentima ubuduće omogućiti rad preko studentskog ugovora.

Dundo Maroje u Gavelli

Osvrt na predstavu „Dundo Maroje"

Stav'te pamet na komediju!

Predstavu „Dundo Maroje" izvela je Studentska glumačka družina Negromanti i Pometnici u kazalištu Gavella. Kroz dva i pol sata izvedbe stvorili su pravo renesansno ozračje.

Održan 1. Bussines Matchmaker

Projekt udruge eSTUDENT

„Business Matchmaker”: 13 renomiranih poduzeća tražilo buduće zaposlenike među studentima ekonomije

– Drago nam je što je interes i odaziv studenata velik, a posebno nas veseli što na tržište rada dolaze mladi kvalitetni ljudi među kojima ćemo sigurno pronaći i nove kolege. – istaknula je predstavnica tvrtke HEINEKEN.