LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijevoz autobusom

Arriva poklanja 30% popusta za online kupnju karte!

– Online kupnjom karte u razdoblju od 14. 5. 2020. do 31. 5. 2020. godine poklanjamo ti promo-kod kojim ostvaruješ popust od 30% na cijenu karata prilikom tvoje sljedeće online kupovine. – poručuju iz Arrive.

– Online kupnjom karte u razdoblju od 14. 5. 2020. do 31. 5. 2020. godine poklanjamo ti promo-kod kojim ostvaruješ popust od 30% na cijenu karata prilikom tvoje sljedeće online kupovine. – poručuju iz Arrive.

Sukladno poboljšanju epidemiološke situacije i popuštanju mjera zaštite od koronavirusa Arriva Hrvatska ovog je tjedna počela otvarati svoje linije, a postepeno će otvarati i dodatne pravce. Budući da je preporuka da se prodaja i dalje u što većoj mjeri odvija online radi izbjegavanja fizičkog kontakta, ova kompanija nudi 30% popusta na sljedeću kupnju karte.

Za ostvarenje ovog značajnog popusta kartu je potrebno kupiti u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji ili na stranici www.arriva.com.hr. Uz to što je, dakle, online kupnja najsigurnija kupnja, ona donosi i dodatnu uštedu prilikom tvoje sljedeće kupovine. Akcija traje do kraja mjeseca.


Evo i kako do promotivnog koda:

Online kupnjom karte u razdoblju od 14. 5. 2020. do 31. 5. 2020. godine poklanjamo ti promo-kod kojim ostvaruješ popust od 30% na cijenu karata prilikom tvoje sljedeće online kupovine. Promo-kod ćemo poslati na tvoju e-mail adresu zajedno s putnom kartom i računom. Ostvareni promo-kod možeš iskoristiti do kraja svibnja za putovanja do 30. 6. 2020. godine na svim linijama Arrive Hrvatska. – stoji na Arrivinoj službenoj stranici. 

Na stranici su navedeni i ostali uvjeti koje prenosimo u nastavku: 
  • promo-kod vrijedi za sve linije Arriva Hrvatske (prijevoznici Autotrans, APP i Panturist), a ne vrijedi na polascima drugih prijevoznika, kooperacijskim polascima te linijama za inozemstvo
  • za korištenje promo-koda osoba treba biti prijavljena u svoj myArriva račun
  • promo-kod se ne obračunava na iznos rezervacije te nije primjenjiv na kupnju rezervacije povratka
  • promo-kod nije moguće zbrajati i kombinirati s First minute ponudom, App popustom i drugim posebnim popustima i ponudama
  • ukupan iznos računa nakon obračuna promo-koda ne može biti manji od 15,00 kn
  • prilikom jedne kupnje moguće je iskoristiti samo jedan promo-kod
  • jedna osoba (registrirani korisnik) može iskoristiti jedan promo-kod
  • za karte s promo-kodom nisu moguće izmjene termina putovanja ni povrat naknade
  • zamjena za novac nije moguća.
Kupci će promo-kod, dakle, zaprimiti na e-mail pri završetku procesa online kupnje karte, a pri sljedećoj kupovini trebaju izabrati svoje putovanje na Arrivinoj web-stranici ili u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji, zatim upisati zaprimljeni promo-kod u polje Promo-kod i završiti proces kupovine.
FOTO: ARRIVA