LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radost došašća

Advent u Varaždinu donosi potpuno novu atrakciju!

Uz bogat adventski program od 1. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. barokni će grad ponuditi dosad neviđenu atrakciju koja bi mogla oduševiti posjetitelje.

Uz bogat adventski program od 1. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. barokni će grad ponuditi dosad neviđenu atrakciju koja bi mogla oduševiti posjetitelje.

Varaždin, jedan od manjih studentskih gradova, kao i svake godine priprema adventski program bogat događajima i nastupima. Ledena čarolija stiže u Stari grad, gdje će biti otvoreno klizalište s ledenim toboganom te jedna dosad neviđena adventska atrakcija – Igloo bar. Riječ je o ugostiteljskom objektu uobličenom u snježne nastambe, u kojima će se posjetitelji moći ugrijati toplim napitkom.

Igloo bar; FOTO: Pinterest
 
Posjetitelji će moći sami iskusiti vještinu klizanja, ali i uživati u umjetnosti klizanja uz nastup Zagrebačkih pahuljica. U Starom gradu bit će postavljena Kuća Djeda Mraza, a trgom će svakodnevno voziti Vlakić Djeda Mraza. Svake adventske subote u večernjim satima ispred katedrale će se paliti svijeće na adventskom vijencu.

Kroz adventsko razdoblje od 1. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. godine za Varaždince i posjetitelje baroknog grada održavaju se brojni glazbeni, kazališni, filmski i likovni sadržaji. Već početkom prosinca od poznatih hrvatskih glazbenih izvođača nastupit će Marko Tolja i Natali Dizdar. Glazbeni sadržaj bit će organiziran i na dočeku Nove godine na trgu, a u ponoć počinje 41. međunarodna novogodišnja utrka.

FOTO: COMMONS.WIKIMEDIA.ORG